3D-filer kan ikke konverteres til PDF

Fra og med maj 2019-udgaven af Acrobat er funktionen til konvertering af 3D-filer til PDF-format blevet deaktiveret. Hvis du prøver at konvertere en 3D-fil (f.eks. en U3D- eller PRC-fil) til PDF ved hjælp af Acrobat, vises en meddelelse om, at denne filtype ikke understøttes.

Påvirkede versioner

Produkt

Version

Acrobat DC

2019.012.20034

Hvis du alligevel vil have muligheden for at konvertere 3D-filer til PDF-format, skal du oprette en registreringsnøgle i Windows som beskrevet nedenfor.

Løsning: Opret en funktionsspecifik nøgle i registreringsdatabasen i Windows

1. Afslut Acrobat-programmet, hvis det kører.

2. Åbn registreringseditoren -  gå til Kør (Windows + R), skriv regedit.exe i feltet Åbn og klik på OK.

3. I registreringseditoren skal du, alt efter hvilken version af produktet du har installeret, navigere til den versionsspecifikke placering angivet nedenfor og oprette nøglen Block3DConversion på denne placering, hvis nøglen ikke findes der i forvejen.

Til Acrobat DC (Continuous):

• Placering: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\(Wow6432Node)\Adobe\Adobe Acrobat\DC\FeatureState
  4. Under FeatureState skal du oprette en nøgle af typen DWORD og kalde den Block3DConversion. Giv den værdien 0 (nul).

Bemærk:

Når værdien af Block3DConversion er:

• 0: Konvertering af 3D-filer til PDF er aktiveret i Acrobat
    • 1: Konvertering af 3D-filer til PDF er deaktiveret i Acrobat
  5. Luk registreringseditoren.