MSVCR120.dll puuttuu Photoshop CC 2015 -sovelluksesta Windows 7 -käyttöjärjestelmässä.

Ongelma:

MSVCR120.dll-tiedosto puuttuu, kun yrität käynnistää Photoshop CC 2015:n

Ratkaisu

Photoshop CC 2015 edellyttää Windows 7 Service Pack 1:tä tai uudempaa. Lisätietoja on kohdassa CC 2015:n järjestelmävaatimukset

Asenna Windows 7 Service Pack 1 Windows Update -palvelulla tai seuraavasta linkistä: Windows 7 (SP1):n asentaminen