Photoshop CC 2014 kaatuu sulkemisen yhteydessä. Käytit tyylien, siveltimien, kuvioiden tai työkalujen esimäärityksiä.

Ratkaisu

Tämä ongelma on tutkittavana. Kierrä ongelma käyttämällä alla mainittuja keinoja, kunnes ratkaisu julkaistaan.

Ratkaisu 1: Tallenna esimääritykset ja korvaa sitten tyylit oletusjoukolla.

1. Valitse Photoshopissa Muokkaa > Esimääritykset > Esimääritysten hallinta.
  2. Valitse esimäärityksen tyyppi, kuten Siveltimet.
  3. Napsauta jotakin esimääritystä ja valitse painike Tallenna ryhmä.
  4. Nimeä ryhmä ja valitse Tallenna.

Huomautus:

On suositeltavaa tallentaa esimääritykset niiden oletussijaintiin:

• Mac OS: Käyttäjät/[käyttäjätunnus]/Kirjasto/Sovellusten tuki/Adobe/Adobe Photoshop CC 2014/Presets/
  • Windows: Käyttäjät\[käyttäjätunnus]\AppData\Roaming\Adobe\Adobe Photoshop CC 2014\Presets\
Suorita samat vaiheet kullekin siveltimien, kuvioiden, tyylien ja työkalujen esimäärityksille.

Kun ongelmaan on saatavilla korjaus, palaa Esimääritysten hallintaan, napsauta Lataa ja valitse tallentamasi esimääritykset.

Ratkaisu 2: Poista siveltimien, kuvioiden, tyylien ja työkalujen esimääritykset käytöstä synkronointiasetuksista.

1. Avaa Photoshopissa Synkronointiasetukset:
    • Mac OS: Valitse Photoshop > Oletusarvot > Synkronointiasetukset.
    • Windows: Valitse Muokkaa > Oletusarvot > Synkronointiasetukset.
  2. Valitse synkronointiasetuksissa Lisäasetukset-kohdasta aukeavassa Synkronoitavat-ponnahdusikkunassa Mukautettu.
  3. Poista siveltimien, kuvioiden, tyylien ja työkalujen esimääritysten valinnat.

Jos aiemmin käytetyissä esimäärityksissä ilmenee tämä ongelma, niiden synkronointi saattaa aiheuttaa ongelman palaamisen.

Kun korjaus julkaistaan, valitse synkronointiasetuksista uudelleen siveltimien, kuvioiden, tyylien ja työkalujen esimääritysten valinnat.

Ratkaisu 3: Älä tuo ohjelmaan esimäärityksiä aiemmista versioista.

Älä tuo ohjelmaan asetuksia aiemmista versioista, ennen kuin olet suorittanut edellä mainitut vaiheet, sillä se saattaa tuoda ohjelmaan uudelleen esimääritykset, jotka aiheuttavat tämän ongelman.

Jos sovellus näiden vaiheiden suorittamisen jälkeenkin kaatuu jatkuvasti sulkemisen yhteydessä, julkaise kaatumisten loki käyttäjien välisellä foorumilla (forums.adobe.com > Photoshop) otsikolla ’OSX Crash on quit: mutex_lock’.