Ongelma

Photoshop kaatuu, kun avaat puuttuvia kirjasimia sisältävän tiedoston Photoshop CC 2014.2 -sovelluksessa jollain seuraavista tavoista:

  • Tiedoston kaksoisnapsauttaminen
  • Tiedoston vetäminen Photoshop-kuvakkeen päälle
  • Tiedoston vetäminen Photoshop-ikkunan päälle

Ratkaisu

Päivitä Photoshop CC 2014.2.1 -versioon Creative Cloud -työpöytäsovelluksen kautta. Katso Creative Cloud -sovellusten päivittäminen.

Lisensoitu Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License -lisenssin mukaan.  Creative Commons -lisenssien ehdot eivät koske Twitter™- ja Facebook-viestejä.

Lakisääteiset ilmoitukset   |   Online-tietosuojakäytäntö