Kendte problemer

Funktionen GPU-ydeevne i 2014-udgaven af Adobe Illustrator CC gør det muligt at gengive Illustrator-grafik vha. grafikprocessoren. GPU-visning er som standard aktiveret for RGB-dokumenter på computere, der har Windows 7 og 8 samt kompatible NVIDIA-kort. Du kan også aktivere funktionen for CMYK-dokumenter ved at vælge Indstillinger > fanen Eksperimentalfunktion.

Generelle overvejelser

• GPU-ydeevne findes ikke til Mac OS.
  • Menuen Vis viser GPU-visning sammen med andre visningstilstande, når GPU-ydeevne er aktiveret. Menuen Vis viser ikke GPU-visning, hvis GPU-ydeevne ikke er aktiveret.
  • I menuen Vis kan man skifte fra GPU-visning til almindelig eksempelvisning, konturvisning, pixelvisning eller skærmversion af overprint. Du kan også bruge specifikke tastaturgenveje.
  • Ved eksempelvisning, konturvisning, pixelvisning og skærmversion af overprint bruges CPU'en altid til gengivelse af Illustrator-grafik, uanset om GPU-ydeevne er aktiveret eller ej.
  • Når der skiftes til Kontur (Ctrl + Y), kommer man altid tilbage til den senest benyttede visning (GPU-visning eller CPU-visning).
  • Du kan skifte mellem GPU- og CPU-visning ved at taste Ctrl + E.
  • Funktionen findes muligvis ikke på computere med Windows 7 og 8 samt kompatible NVIDIA-grafikprocessorer. (Det vil sige, at eksperimentalfunktionen i panelet Indstillinger eller indikatoren på Illustrators menulinje ikke er til rådighed). Se fejlfindingsoplysningerne for at identificere og løse problemet.
  • GPU-ydeevne indeholder en ny funktion ved navn Animeret zoom. Denne kan slås fra, selvom GPU-ydeevne er aktiveret.
  • Vælg Fremhæv tynde streger, hvis de tynde streger fremstår utydelige eller ikke kan ses i GPU-visning. Gå til Indstillinger > fanen Eksperimentalfunktioner > GPU-ydeevne.

Kendte problemer

Dette er en liste over kendte problemer med GPU-ydeevne:

• Objekter med blandingstilstande i CMYK-dokumenter ser forkerte ud i GPU-visning. [3718123]
  • Billeder med CMYK-staffagefarver gengives ikke korrekt i GPU-visning. [3719569]
  • Blandinger, der er skabt med objekter med effekter, gengives muligvis ikke korrekt i GPU-visning. [3719633]
  • Objekter med Photoshop-effekter gengives ikke i GPU-visning. [3680844]
  • Farveforløb og forløbsmasker med staffagefarver gengives ikke korrekt i GPU-visning. [3715054]
  • Sammenkædede RGB-billeder i CMYK-dokumenter gengives muligvis ikke korrekt i GPU-visning. [3720539]
  • Gengivelsen af farver kan fremstå anderledes i GPU-visning. [3705050]
  • Tynde strøg ved lave zoomniveauer kan resultere i en mærkbar forsinkelse i gengivelsen, når Animeret zoom afbrydes. [3736752]
  • Der kan opstå opdateringsproblemer, når der scrolles i isolationstilstand med GPU-visning tændt. [3732193]
  • Bitmap-billeder (1-bit) kan fremstå ternede ved 100 % zoom i GPU-visning. [3684735]
  • Sammenkædede EPS DCS-filer, som ikke er Photoshop-filer, gengives ikke korrekt i GPU-visning. [3718181]
  • Dokumentets lærred kan udvise mindre ændringer, når dokumentlinealerne er slået TIL og der skiftes mellem GPU- og CPU-visning. [3745431]
  • Indholdet af et lukket CPU-gengivet dokument kan dukke op i et øjeblik, når der oprettes et dokument i GPU-visning. [3682701]
  • Linealstartpunkterne opdateres muligvis ikke i GPU-visning, før markøren er flyttet i forlængelse af en afsluttet klik og træk-handling. [3745463]
  • Gitterlinjerne kan fremstå kantudjævnet i GPU-visning. [3720002]
  • Startpunktet for rotation/refleksion kan ikke flyttes i GPU-visning, når der arbejdes med en Wacom-pen. [3710039]
  • Ikke-originale illustrationer med komplekse skygger gengives ikke i GPU-visning. [3726430]
  • Live Corner-widgets vises muligvis med forsinkelse i GPU-visning, når der scrolles i dokumentet. [3715316]
  • EPS med farveforløb, der er oprettet i andre programmer og sammenkædet med Illustrator, gengives muligvis ikke korrekt i GPU-visning. [3708251]
  • Slagskygger (med slagskyggeindstillingen Mørkhed), der anvendes på sammensatte former på lagniveauet, kan fremstå for lyse i GPU-visning. [3680708]
  • Funktionen Simuler farvepapir fungerer ikke ordentligt i GPU-visning. [3715194]