Fejl | Indstillingerne for Arkiver som PDF understøttes ikke | Opret PDF-fil | InDesign, Illustrator | Mac OS 10.6 eller senere

Problemer med indstillingerne for Arkiver som PDF

Når du bruger InDesign eller Illustrator på Mac OS 10.6 og senere, vises Adobe PDF-printeren ikke under de tilgængelige printere. Eller også oprettes der ikke en PDF-fil som forventet, hvis den er tilgængelig. Når du vælger Arkiver som PDF i dialogboksen Udskriv, vises der en fejlmeddelelse som f.eks.:

"Indstillingen Arkiver som PDF i dialogboksen Printer understøttes ikke."

Løsning: Udskriv filen som en PostScript-fil, og konverter herefter filen til en PDF-fil

Bemærk:

Hvis du vil bruge Acrobat PPD sammen med denne metode, skal du først følge vejledningen i Installation af Adobe Acrobat PPD.

1. Vælg Filer > Udskriv, og vælg derefter Udskriftsindstillinger.

2. Fra listen Printer vælg PostScript-fil.

3. Vælg OK.

4. Indstil andre indstillinger som ønsket, og vælg Udskriv.

5. Du kan gemme filen på din foretrukne placering.

6. Åbn PostScript-filen med Adobe Acrobat Distiller eller Apples program til forhåndsvisning, for at konvertere den til en PDF-fil.

Installation af Adobe Acrobat PPD

Følg disse trin, hvis du vil have, at Acrobat 9 PPD vises i pop op-menuen PPD. Acrobat 9 PPD understøtter brugerdefinerede sidestørrelser, hvilket ofte er nødvendigt, når dette arbejdsforløb bruges sammen med funktionen til udskrivning af brochurer i InDesign.

InDesign

Her bruges InDesign CS5 som et eksempel. For andre versioner skal versionsnummeret i mappestierne ændres.

1. Afslut InDesign.
  2. Gå til /Programmer/Adobe Indesign CS5/Presets/.

3. Opret en mappe med navnet PPDs (mappenavnet skelner mellem store og små bogstaver).

4. Hold Ctrl nede og klik på det følgende link, og vælg Gem link som for at downloade Acrobat 9 PPD:
    Acrobat 9 PPD

5. Placer en kopi af den overførte PPD i den mappe, du oprettede på trin 3.

Yderligere oplysninger

De fleste programmer kan bruge den nye Opret Adobe-PDF-funktion fra PDF-menuen i dialogboksen Udskriv i Mac OS. Til tider understøtter InDesign og Illustrator imidlertid ikke denne funktion, afhængigt af den version du bruger. I sådanne tilfælde skal du udskrive til en PostScript-fil og bruge Distiller eller Apples program til forhåndsvisning til at konvertere filen til en PDF-fil.

Der er flere oplysninger om understøttelse af Adobe PDF-printeren på Mac OS 10.6 i Kan ikke udskrive PDF-filer | Mac OS X 10.6 og nyere.

Tal med os

Vi vil meget gerne høre fra dig. Del dine tanker med Adobe Illustrator-fællesskabet eller Adobe InDesign-fællesskabet.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online