Tasojen Luo- ja Vie muodossa -virheet silloin, kun tasot on ryhmitelty piirtoalustoille

Yksittäisten tasojen Luo- ja Vie muodossa -virheet silloin, kun tasot on ryhmitelty piirtoalustoille

Photoshop CC 2015.5 -version käyttäminen yksittäisten tasojen viemiseen valitsemalla Luo > Kuvaresurssit tai napsauttamalla Tasot-välilehdeltä tasoa hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla sitten Vie muodossa epäonnistuu, jos taso on piirtoalustan sisällä olevassa ryhmässä.

Ratkaisut

Päivitä versioon Photoshop CC 2015.5.1