Yksittäisten tasojen Luo- ja Vie muodossa -virheet silloin, kun tasot on ryhmitelty piirtoalustoille

Photoshop CC 2015.5 -version käyttäminen yksittäisten tasojen viemiseen valitsemalla Luo > Kuvaresurssit tai napsauttamalla Tasot-välilehdeltä tasoa hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla sitten Vie muodossa epäonnistuu, jos taso on piirtoalustan sisällä olevassa ryhmässä.

Ratkaisut

1. Käytä samaan aikaan Adobe Photoshop CC 2015.1.2 -versiota yksittäisten tasojen viemiseen
  2. Määritä tiedoston rakenne uudelleen niin, että yksitellen vietävät tasot eivät ole piirtoalustan sisällä olevassa ryhmässä.  Toisin sanoen aseta yksittäin viedyt tasot piirtoalustan ylätasolle sen sijaan, että ryhmittelisit ne.
  3. Määritä tiedoston rakenne uudelleen niin, että tiedosto ei käytä piirtoalustaa.

Tekniset asiantuntijamme ovat tietoisia ongelmasta ja pyrkivät parhaillaan löytämään siihen ratkaisun.