Ongelma

Photoshop CC 2015 -sovellukseen on asennettuna liitännäisiä useammalta kuin viideltä muulta julkaisijalta. Kuudennessa paikassa olevat liitännäiset eivät käytettäessä lataudu, tai alivalikko näyttää asiakirjan koon esiasetukset.

Ratkaisu

Lisensoitu Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License -lisenssin mukaan.  Creative Commons -lisenssien ehdot eivät koske Twitter™- ja Facebook-viestejä.

Lakisääteiset ilmoitukset   |   Online-tietosuojakäytäntö