Når du legger til tekst i en PDF-fil, velger Acrobat som standard skriftattributter i nærheten for den nye teksten. Når du redigerer eksisterende tekst i en PDF-fil og skriften ikke er tilgjengelig på systemet, velges som standard basisskriften i en bestemt skrifttype. Basisskriften er Minion Pro i romanskrifttypene. Denne virkemåten kan føre til skrifter med inkonsekvent utseende i et PDF-dokument. Hvis du vil gjøre dette konsekvent i alle PDF-filene, bruker du ikke standardinnstillingene, men velger i stedet en bestemt skrift for både Legg til tekst og alternativet for basisskrift i funksjonene for å redigere tekst, ved hjelp av Skriftalternativer under innstillingene Innholdsredigering.

Innstillingene Skriftalternative for å redigere tekst og legge til tekst

Merk:

Hvis du ikke ser innstillingene Basisskrift for redigering og Standardskrift for Legg til tekst under delen Alternativer for skrifttype, må du oppdatere Acrobat DC til den nyeste versjonen. Du kan oppdatere automatisk fra Acrobat DC ved å velge Hjelp > Søk etter oppdateringer og så følge fremgangsmåten i oppdateringsvinduet for å laste ned og installere de nyeste oppdateringene.

Slik endrer du standard basisskrift for redigering av tekst:

1. Gå til Rediger > Innstillinger > Innholdsredigering > Alternativer for skrifttyper.

2. Velg en passende skrift i rullegardinlisten Tilbakefallskrift for redigering.

3. Klikk OK.

Slik endrer du egenskaper for standardskrift for Legg til tekst:

1. Gå til Rediger > Innstillinger > Innholdsredigering > Alternativer for skrifttyper.

2. Velg en passende skrift i rullegardinlisten Standardskrift for Legg til tekst.

3. Velg en passende skriftstørrelse i rullegardinlisten Fontstørrelse.

4. Klikk OK.

Merk:

Hvis du vil gjenopprette standard virkemåte, velger du La Acrobat velge i rullegardinlisten.