De profiler, du har valgt tidligere til udskrivning, findes ikke længere i Adobe Photoshop.

Løsning

Du kan få den mest præcise udskrivning beregnet til din printer, dit papir og din farvepatron. Profiler til et andet formål, fx beskrivelse af farveafstand ved redigering, beskriver ikke printeren. De giver derfor ikke den mest præcise udskrivning.

I Photoshop vil profiler, som ikke er egnede til den valgte printer, ikke blive vist i dialogboksen Udskriv. Til nonPostScript-printere og desktop inkjet-printere, fx Canon og Epson, findes arbejdsprofiler (sRGB, AdobeRGB og ProPhotoRGB) og skærmprofiler ikke længere.

Kontakt din printer- eller papirproducent for at få den relevante profil til din printer og dit papir. Har du ikke en printerspecifik profil og vil du gerne bruge en arbejdsprofil, så prøv at vælge printerens farveadministration. Det kan vælges i pop-up-menuen i Udskriv i Farveadministration.

Få mere information om udskrivning i Photoshop i disse to TechNotes:

Klargøring til udskrivning fra Photoshop