Hvad har ændret sig?

Scriptgenererede brugergrænseflader i Photoshop er nu blevet udvidet til at understøtte HiDPI-/Retina-skærme og er udseendemæssigt i overensstemmelse med programmets overordnede brugergrænseflade. Desuden er den scriptgenererede brugergrænseflade nu baseret på en ny struktur i stedet for Flex.

Oversigt over berørte dialogbokse

Følgende er en liste over dialogbokse i programmet, som er berørt af denne ændring:

DialogboksMenu
Kontaktaftryk IIFiler > Automatiser > Kontaktaftryk II
Betinget tilstandsændringFiler > Automatiser > Betinget tilstandsændring
Tilpas billedeFiler > Automatiser > Tilpas billede
LinsekorrektionFiler > Automatiser > Linsekorrektion
Flet til HDR ProFiler > Automatiser > Flet til HDR Pro
BilledfletFiler > Automatiser > Billedflet
Eksportér farveopslagFiler > Eksportér > Farveopslagstabel
Lagsammensætninger til filerFiler > Eksportér > Lagsammensætninger til filer
Lagsammensætninger til PDFFiler > Eksportér > Lagsammensætninger til PDF
Tegnebræt til PDFFiler > Eksportér > Tegnebræt til PDF
Eksporter lag til filer
Filer > Eksportér > Lag til filer
BilledbehandlerFiler > Scripts > Billedbehandler
Håndtering af scripthændelserFiler > Scripts > Håndtering af scripthændelser
Indlæs lagFiler > Scripts > Indlæs filer i stak
BilledstatistikFiler > Scripts > Statistik
Markør for måleskalaBillede > Analyse > Placer markør for skala
FlammeFilter > Gengiv > Flamme
BilledrammeFilter > Gengiv > Billedramme
TræFilter > Gengiv > Træ
Overfør til Sketchfab3D > Del 3D-lag på Sketchfab
Eksportér/importér foruddefinerede indstillingerRediger > Foruddefinerede indstillinger > Eksportér/importér foruddefinerede indstillinger
Murstensudfyldning

Rediger > Udfyld

Vælg "Mønster " i rullemenuens indhold

Vælg "Script"

Vælg indstillingen rullemenuen Scripts

Krydsvævning
Placer langs sti
Tilfældig udfyldning
Symmetrisk udfyldning

Brugergrænsefladens layout

Der sker ingen ændringer i API-scripting til oprettelse af brugergrænseflader. Der er dog en ændring af, hvordan gruppering af widgets fungerer.

I Flex bruges widgeten "Gruppe" som en layoutmekanisme til at gruppere widgets og er selv fuldstændigt usynlig. Nu er "Gruppe" derimod selv en widget med sin egen baggrund og kan ikke overlappe andre widgets.

Hvis vi f.eks. har grupper anbragt over hinanden med widgets i hver gruppe, således at widgets i en gruppe ikke overlapper med widgets i den anden gruppe, kan alle widgets ses i Flex.

Gruppe-widget – Flex

Men i samme scenarie i den nye struktur skjuler gruppen, der ligger øverst, gruppen, der ligger nederst.

Gruppewidget – Ny struktur

Bemærk:

Nogle brugere kan opleve, at deres eksisterende scripts har et forkert brugergrænsefladelayout i den nye struktur af samme årsag. Alle sådanne scripts kan ændres ved at fjerne overlapninger i "Gruppe"-widgets. Scripts, der oprettes igen i den nye struktur eller ændres for at køre i den nye struktur, fungerer også fint i Flex.

HiDPI-understøttelse

Med denne ændring understøtter den scriptbaserede brugergrænseflade nu også HiDPI-visning. Dog er ingen ændring påkrævet i scripts for at få det til at fungere i HiDPI-visning. Du skal bare placere 2x billedaktiver sammen med 1x billedaktiv med samme filnavn som 1x billedaktiv efterfulgt af "@2X" som suffiks.

Hvis f.eks. filnavnet på 1x billedaktiv er imageFile.png, bør 2x billedaktiver navngives som imageFile@2x.png og være at finde på samme placering.

Bemærk:

Hvis 2x billedaktiver ikke findes, bruges 1x billedaktiv.

Kendte problemer

• Flash Player-widgeten understøttes ikke længere. Det er ikke længere muligt at afspille SWF-/Flash-/Flex-filer gennem scriptbaserede brugergrænseflader.
  • TreeView-widgeten understøttes ikke.
  • Grafisk tegning understøtter ikke widgetene Checkbox og Radiobutton.
  • Knappen til baggrundsfarve kan ikke ændres.
  • Typografi på tekst understøttes ikke.