Angive kolonner for et billede

Med kolonner kan du placere billeder eller elementer præcist. Med kommandoerne Ny, Billedstørrelse og Lærredstørrelse kan du angive billedbredde i kolonner. Det er praktisk at bruge kolonner, når du vil importere et billede til et sidelayoutprogram, f.eks. Adobe InDesign®, og du vil have billedet til at passe nøjagtigt inden for et bestemt antal kolonner.

1. Vælg Rediger > Indstillinger > Enheder & linealer (Windows) eller Photoshop > Indstillinger > Enheder & linealer (Mac OS).
  2. Angiv værdier for Bredde og Indermargen.
  3. Brug Filer > Ny kommando til at oprette et nyt billede, vælg Kolonner i værdien Bredde, og indtast antallet af kolonner, som du har brug for til det nye dokument. Du kan også skalere et åbent billede til det antal kolonner, der kræves af sidens layout, ved hjælp af kommandoen Billede > Billedstørrelse eller Billede > Lærredsstørrelse.