Der mangler værktøjer i værktøjslinjen

Nogle værktøjer ser ud til at mangle på værktøjslinjen i Photoshop. Find ud af, hvordan du får disse værktøjer tilbage.

Problem

Nogle værktøjer ser ud til at mangle på værktøjslinjen.

I Photoshop er det muligt at vælge, hvilke værktøjer der skal vises på værktøjslinjen. Tilpasninger af værktøjslinjen kan enten gemmes i dine personlige indstillinger, eller de kan gemmes som en del af et arbejdsrum.

Problemet opstår i følgende situationer:

• Når du har opdateret til en ny version af Photoshop, og værktøjslinjen var tilpasset og enten gemt i dine indstillinger eller som en del af et arbejdsrum, viser værktøjslinjen ikke de nye værktøjer, f.eks. rammeværktøjet eller værktøjet til objektmarkering.
  • Når du skifter til et andet arbejdsrum under Vindue > Arbejdsrum.

Følg nedenstående trin.

Gendan standardindstillingerne for værktøjslinjen

Vælg Rediger > Værktøjslinje, og klik derefter på Gendan standardindstillinger

Menuen Rediger
Menuen Rediger

Nulstil arbejdsrummet, eller skift tilbage til standardarbejdsrummet

Vælg Vindue > Arbejdsrum, og vælg derefter Standard eller Gendan standard

Tilpas værktøjslinjen

1. Vælg Rediger > Værktøjslinje.
  2. Dialogboksen Tilpas værktøjslinje viser det manglende værktøj under Ekstra værktøjer i højre side. Træk værktøjet til Værktøjslinje i venstre side.
  3. Klik på Udført
Dialogboksen Tilpas værktøjslinje
Træk værktøjerne fra kolonnen Ekstra værktøjer til kolonnen Værktøjslinje.