Nogle værktøjer ser ud til at være forsvundet fra værktøjslinjen i Photoshop CC 2015. Find ud af, hvordan du får dem tilbage.
Relevant produkt Photoshop
Relevante versioner CC 2015.x

Problem

Nogle værktøjer er forsvundet fra værktøjslinjen.

Årsag

Nogle arbejdsrum, der følger med Photoshop CC 2015, tilpasser værktøjslinjen. Du oplever problemet, når du har skiftet til et af disse arbejdsrum.

Løsning

1. Benyt en af følgende fremgangsmåder:

• Gendan standardindstillingerne for værktøjslinjen. Vælg Rediger > Værktøjslinje, og klik derefter på Gendan standardindstillinger. Hvis du ikke kan se menupunktet, kan du udvide menuen Rediger, så hele listen vises, ved at klikke på ikonet og derefter vælge Værktøjslinje > Gendan standardindstillinger.
    Menuen Rediger

• Skift tilbage til eller nulstil arbejdsområdet Grundlæggende.
  2. Genstart Photoshop.

3. Alternativt kan du vælge Rediger > Værktøjslinje. Hvis du kan se det manglende værktøj på listen Ekstra værktøjer i dialogboksen Tilpas værktøjslinje, kan du trække det til listen Værktøjslinje. Klik på Udført. Genstart Photoshop.

Træk det ekstra værktøj til Værktøjslinje