I Photoshop kan du optage værktøjer som penselværktøjet i din handling. Vælg Tillad optagelse af værktøj i menuen i panelet Handlinger for at aktivere denne funktion.

Husk på et par ting:

• Vælg din pensel som en del af handlingen, når du optager et værktøj, eller Photoshop bruger den aktuelt valgte pensel.
  • Indstil Photoshops måleenheder til procent, hvis du optager handlingen til afspilning i en anden størrelse, og undlad at definere penselstørrelsen som en del af forudindstillingen for penslen.

From an expert: Tool recording

From an expert: Tool recording
Photoshop-underviser Howard Pinsky demonstrerer, hvordan man bruger kommandoen Tillad optagelse af værktøj, når der oprettes handlinger.
Howard Pinsky