Du kan nemt redigere og forbedre eksisterende lagmasker.

1. Marker det lag i panelet Lag, som indeholder den maske, du vil redigere.
  2. Klik på maskens miniaturebillede i panelet Lag.

3. Vælg et af redigerings- eller maleværktøjerne.

Bemærk:

Forgrunds- og baggrundsfarverne benytter som standard gråtoneværdier, når masken er aktiv.

4. Benyt en af følgende fremgangsmåder:
    • Hvis du vil trække fra masken og vise laget, skal du male med hvid.
    • Hvis du vil gøre laget delvis synligt, skal du male masken med grå. Mørkere grå farver gør niveauet mere gennemsigtigt, mens lysere grå farver gør det mere uigennemsigtigt.
    • Hvis du vil lægge til masken og skjule laget eller gruppen, skal du male masken med sort. Lagene nedenunder bliver synlige.

Hvis du vil redigere laget i stedet for lagmasken, skal du vælge det ved at klikke på dets miniaturebillede i panelet Lag. Der vises en ramme omkring lagets miniaturebillede.

Bemærk:

Hvis du vil indsætte en kopieret markering i en lagmaske, skal du holde Alt (Windows) eller Alternativ (Mac OS) nede og klikke på lagmaskens miniaturebillede i panelet Lag for at vælge og få vist maskekanalen. Vælg Rediger > Indsæt og derefter Marker > Fravælg. Markeringen konverteres til gråtone og føjes til masken. Klik på lagets miniaturebillede i panelet Lag for at fravælge maskekanalen.