Når du åbner billeder i Adobe Photoshop, vises de i faner og ikke i individuelle vinduer.

Løsninger

Løsning 1: Flyd billerne i vinduer.

• Vælg Vindue > Arranger > Flyd i vindue for at flyde ét billede i et vindue.
  • Vælg Vindue > Arranger > Flyd alle i vinduer for at flyde alle åbne billeder i vinduer.

Bemærk: Window > Arranger er kun tilgængelig, når et billedvindue er åbent.

Løsning 2: Deaktiver billedfaner og forankring af vinduer.

Sådan forhindres billeder i at åbne i faner i fremtiden:

1. Vælg Photoshop > Indstillinger > Grænseflade (Mac OS) eller Rediger > Indstillinger > Grænseflade (Windows).
  2. Fravælg Åbn dokumenter som faner.

3. Fravælg Aktiver forankring af flydende dokumentvindue.

4. Klik på OK.

Yderligere oplysninger

Når du trækker et billede til Photoshop (og programrammen er slået til i Mac OS), åbner billedet i en fane. Problemet opstår, selvom faneindstillinger er deaktiveret.

Der findes flere oplysninger i Administrer vinduer og paneler og Vis billeder i flere vinduer i brugerhåndbogen til Photoshop.