Hvad ændrer sig

I Photoshop CC 2015 har Adobe foretaget nogle mindre ændringer af en kendt og populær funktion: Save For Web (Gem til web). Denne funktion anvendes til mange formål - fra forberedelse af objekter til et websted til optimering af fotos med høj opløsning ved oprettelse af animerede GIF-filer. Da Save For Web (Gem til web) er baseret på det tidligere ImageReady-produkt (nu udgået), er koden for gammel til at indeholde og udvikle nye funktioner.

Adobe Generator er en ny, moderne og mere effektiv platform til eksport af billedobjekter fra Photoshop. Adobe har oprettet nye funktioner oven på denne platform i de seneste to år, herunder de nye funktioner Export As (Eksporter som) og Device Preview (Enhedsvisning). Generator-platformen gør det muligt at oprette nye, strømlinede arbejdsgange og indarbejde mere effektive komprimeringsalgoritmer som f.eks. PNGQuant i Photoshop.

Den nye funktion Export As workflows (Eksporter som arbejdsgange) giver en komplet form for eksport af objekter fra Photoshop. Export As (Eksporter som) omfatter nye funktioner som f.eks. tilføjelse af polstring af et billede og eksport af figurer og stier til SVG. Vi har også introduceret funktionen Quick Export (Hurtig eksport), hvor du hurtigt kan eksportere et helt dokument eller udvalgte lag uden dialog.

Adobe ser fremad og vil ikke længere udvikle nye funktioner til Save For Web (Gem til web), og derfor er den ny angivet som “Legacy" (Tidligere version). Men fortvivl ikke - ingen funktioner er fjernet, da vi ved, at der stadig er vigtige arbejdsgange, som kræver Save For Web (Gem til web). Save For Web (Gem til web) ikke understøtter imidlertid ikke de nye Artboard-dokumenter.

Vi vil sætte pris på dine tilbagemeldinger, da vi løbende udvikler arbejdsgangene for eksport i Photoshop. Det bedste sted til feedback er feedback.photoshop.com, hvor du kan se andre brugeres forslag, stemme på dem og deltage i debatter med Photoshop-teknikere og -designere.

Ofte stillede spørgsmål

Er Save For Web (Gem til web) fjernet fra CC 2015?

Nej. Save For Web (Gem til web) er stadig tilgængelig under menuen File > Export (Fil > Eksporter).

Jeg bruger Save For Web (Gem til web) hver dag. Vil det omdesignede menusystem ikke forsinke min arbejdsgang?

Du skal springe menuen helt over ved at bruge den eksisterende tastaturgenvej:

(Windows) Ctrl + Alt + Shift + S
(Mac) Cmd + Opt + Shift + S

Hvis det er nødvendigt, kan du tilpasse genvejen under Edit > Keyboard Shortcuts (Rediger > Tastaturgenveje).

Er der fjernet funktioner fra Save For Web (Gem til web)?

Nej. Save For Web (Gem til web) er uforandret, bortset fra at den er flyttet til menuen Export (Eksporter) og tilføjet angivelsen "Legacy" (Tidligere version).

Betyder "Legacy" (Tidligere version), at du vil fjerne Save For Web (Gem til web) i fremtiden?

Måske. Men du kan være sikker på, at Adobe ikke fjerner Save for Web (Gem til web) uden at levere disse funktioner i en ny og forbedret arbejdsgang. Vi ved f.eks. at mange brugere stadig har brug for visningen 2up (2op), destinationsfils størrelse, Convert to sRGB (Konverter til sRGB), metadataindstillinger og animerede GIF-funktioner. Save For Web (Gem til web) vil ikke blive fjernet, uden at disse funktioner bliver erstattet i en ny og forbedret arbejdsgang.

Hvis der stadig mangler arbejdsgange, er det så for tidligt at angive dem "Legacy" (Tidligere version)?

Save For Web (Gem til web) understøtter ikke Artboards tilstrækkeligt, og vi har ingen planer om at opdatere den. Angivelsen Legacy (Tidligere version) har til formål at vise, at Save For Web (Gem til web) stadig er tilgængelig, men ikke længere bliver opdateret.

Vil denne ændring ødelægge min handling eller mit script?

Nej, denne ændring påvirker ikke dine handlinger eller scripts. De vil fungere, som de altid har gjort.