Problem

Når du bruger tekstværktøjet, vises følgende fejl:

"Kunne ikke udføre anmodningen, da tekstprogrammet ikke kunne initialiseres."

Løsning

Luk Photoshop, ryd skrifttypecachen, og genstart.

  1. Afslut Photoshop.
  2. I Windows Stifinder skal du gå til mappen Brugere/[brugernavn]/AppData/Roaming/Adobe/Adobe Photoshop CC/CT Font Cache.
  3. Flyt følgende to filer til papirkurven:
    • AdobeFnt_CMaps.lst
    • AdobeFnt_OSFonts.lst
  4. Tøm papirkurven.
  5. Genstart Photoshop.

Yderligere oplysninger

Dette problem kan opstå, hvis du har afinstalleret og geninstalleret Photoshop flere gange.

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online