Fejlmeddelelsen om, at NVIDIA OpenGL-driveren har mistet forbindelsen til skærmdriveren, fordi Windows-timeoutgrænsen er overskredet (fejlkode 7), vises, når visse 3D-funktioner bruges, f.eks. gengivelsesindstillinger for 3D-sceneegenskaber.

Løsninger

Gengiv billedet uden skyggeeffekter. Deaktiver skyggeeffekter i 3D-panelets afsnit med sceneegenskaber.

Yderligere oplysninger

To grafikkort, som vides at være berørte af dette problem, er Quadro 1800 og GeForce GTX 690.