Photoshopissa esiintyy virheitä Wacom-tablettia käytettäessä

Jokin seuraavista ongelmista esiintyy kun käytät Wacom-tablettia Photoshopissa:

• Valikot, paneelit tai valintaikkunat muuttuvat valkoiseksi ja lakkaavat vastaamasta
  • Pikanäppäimet lakkaavat toimimasta
  • Lasso-työkalun valinnat sulkeutuvat ennenaikaisesti ja odottamatta
  • Photoshop lakkaa vastaamasta

Ratkaisu 1: Asenna Mac OS -päivitykset

1. Valitse Apple-valikosta Ohjelmistopäivitykset.

2. Asenna Mac OS X 10.9.3 tai uudempi versio.

3. Käynnistä tietokone uudelleen.

Ratkaisu 2: Asenna lisäosa ratkaistaksesi ongelman

Huomautus: Tämä ratkaisu on tarkoitettu vain Photoshop CC (2013) ja CS6 -ohjelmille.

1. Sulje Photoshop ja lataa seuraava tiedosto paikkaan, jonka helposti löydät.

Lataa

2. Pura tiedosto WhiteWindowWorkaround.plugin ja siirrä se paikkaan //Applications/Adobe Photoshop [versio]/Plug-ins/

3. Voit tarkistaa lisäosan asentumisen käynnistämällä Photoshopin ja valitsemalla Ohje > Järjestelmätiedot.

Vieritä valintaikkunan tekstiä alas asti ja etsi lisäosan nimi.

Photoshop: etsi lisäosan nimeä WhiteWindowWorkaround.plugin