Photoshop ei käynnisty Bridgestä

Jokin seuraavista ongelmista ilmenee Bridge CC:ssä sen jälkeen kun Photoshop CC 2015 on asennettu Mac OS -käyttöjärjestelmään:

• Jos Photoshop ei ole käynnissä ja valitset jonkin Työkalut-komennoista (esimerkiksi Eräajo) tai valitset Bridgessä Tiedosto > Sijoita > Photoshopiin, Photoshop ei käynnisty ja komentoa ei suoriteta.
  • Jos Photoshop on käynnissä ja valitset Bridgessä Tiedosto > Palaa Photoshopiin, Photoshop ei tule päällimmäiseksi aktiiviseksi sovellukseksi.

Ratkaisu: Asenna uusin Bridge CC -päivitys

Asenna uusin Bridge CC -päivitys (v6.1.1), joka on julkaistu samanaikaisesti Photoshop CC 2015:n kanssa. Valitse Ohje > Päivitykset joko Photoshopista tai Bridgestä hakeaksesi uusimmat päivitykset.