Käyttöliittymässä ja valintaikkunoissa on musta tausta Photoshopissa, Camera Raw'ssa ja Bridgessä. Ohjelma ei näytä oikein mustaa tekstiä vaalealla taustalla.

Valintaruutuja ovat muun muassa seuraavat:

• Camera Raw
  • Tallenna Webiä varten
  • Sulata
  • Linssikorjaus
  • Mukautuva laajakulma
  • Suodinvalikoima
  • DICOM
  • JPEG2K
  • Öljymaalaus

Ratkaisu

Poista kaikki kiintolevyä puhdistavat sovellukset käytöstä tai poista niiden asennus. Suorita tämän jälkeen Mac OS -käyttöjärjestelmän korjausasennus, jossa asennetaan uudelleen puuttuvat käyttöjärjestelmätiedostot.

Lisätietoja

Sovellukset ja apuohjelmat, jotka puhdistavat kiintolevyä, voivat poistaa järjestelmä- tai sovellustiedostoja.

Poista käytöstä tai poista kaikki ulkopuolisen ohjelmistovalmistajan puhdistussovellukset, jottei vaadittuja järjestelmätiedostoja poisteta tulevaisuudessa.