Tasojen vetäminen ei onnistu; tasot palaavat takaisin paikalleen vetämisen jälkeen

Versiot, joita tämä koskee

Kaikki

Käyttöjärjestelmät, joita tämä koskee

Mac ja Windows

Tasot palaavat paikoilleen siirtämisen jälkeen

Tasoja vedettäessä ne yllättäen palaavat takaisin alkuperäiselle paikalleen.

Tämä ongelma saattaa esiintyä, jos jokin seuraavista sovelluksista tai ohjelmista on asennettuna tietokoneella:

• iCopy
  • Synergy (ohjelmisto hiiren ja näppäimistön jakamiseen)
  • ShareMouse
  • Wacom Intuos -ohjaimen vanhemmat versiot

Tasoja vedettäessä ne yllättäen palaavat takaisin alkuperäiselle paikalleen.

Tämä ongelma saattaa esiintyä, jos jokin seuraavista sovelluksista tai ohjelmista on asennettuna tietokoneella:

• iCopy
  • Synergy (ohjelmisto hiiren ja näppäimistön jakamiseen)
  • ShareMouse
  • Wacom Intuos -ohjaimen vanhemmat versiot

Ratkaisu

Riippuen syystä, josta tämä ongelma Photoshopin käytössä johtuu, kokeile jotakin seuraavista ratkaisuista:

• Asenna Wacom Intuos -laitteellesi uusin ohjain.
  • Päivitä näytönohjain. Jos ongelma jatkuu, poista valinta Photoshopin kohdasta Käytä grafiikkasuoritinta(Asetukset > Suorituskyky > Käytä grafiikkasuoritinta).
  • Poista iCopy. Voit myös tarkistaa tuotteen valmistajalta, onko Photoshopin kanssa yhteensopivaa versiota saatavilla.
  • Poista Synergy. Voit myös tarkistaa tuotteen valmistajalta, onko Photoshopin kanssa yhteensopivaa versiota saatavilla.
  • Poista ShareMouse. Voit myös tarkistaa tuotteen valmistajalta, onko Photoshopin kanssa yhteensopivaa versiota saatavilla.