Photoshop saattaa kaatua Windows-koneessa, jos siihen on asennettu Lavasoft-mainosohjelma tai Bins-apuohjelma.

• Lavasoft-mainosohjelma voi olla asennettu joko selainlaajennuksena tai toisen ohjelmistopaketin (kuten ManyCamin) osana.
  • Bins on asennettu apuohjelmana.

Vianmääritys

Syyn kaatumiseen voi selvittää viallisen moduulin avulla, joka näkyy Windowsin Tapahtumienvalvonnassa. Noudata seuraavia ohjeita:

1. Avaa Tapahtumienvalvonta seuraavasti: napsauta Windowsin Ohjauspaneelissa Valvontatyökalut ja sen jälkeen Tapahtumienvalvonta. Katso lisätietoja tästä Microsoftin artikkelista.
  2. Laajenna sivupalkin Windows-lokit-kohta ja valitse Sovellus.
  3. Etsi Photoshopiin liittyvä sovellusvirhe.
  4. Tarkista viallisen moduulin tiedot Yleistä-ruudusta.
    1. Jos viallisen moduulin nimi on LavasoftTcpService64.dll (tai vastaava), Lavasoft aiheuttaa virheen.
    2. Jos viallisen moduulin nimi on libcef.dll (tai vastaava), Lavasoft aiheuttaa virheen.

Ratkaisu

• Kokeile palauttaa Winsock: Toimi seuraavasti:
    • Sulje kaikki sovellukset.
    • Valitse Käynnistä ja avaa komentokehote kirjoittamalla cmd.
    • Kirjoita komentokehotteeseen seuraava komento: netsh Winsock reset
    • Paina Enter.
    • Sulje Komentokehote-ikkuna.
    • Käynnistä tietokone uudelleen.
    • Käynnistä Photoshop CC.

Huomautus:

Jos Tapahtumienvalvonnasta ilmenee, että viallinen moduuli on LavasoftTcpService64.dll, voit myös kokeilla manuaalisesti poistaa kyseisen tiedoston tietokoneelta. Toimi seuraavasti:

1. Siirry Tapahtumienvalvonta lokien viallisen moduulin polun osoittamaan paikkaan.
  2. Poista LavasoftTcpService64.dll-tiedosto.
  3. Sulje Photoshop ja käynnistä se uudelleen.