Photoshopin käynnistämisen yhteydessä tulee virheilmoituksia FastCore-, MMXCore- ja monisuoritinlaajennuksista sen jälkeen, kun Photoshop CC:n päivittäminen on epäonnistunut. Tallentaminen PNG-muotoon tai Tallenna Webiä varten -toiminnon käyttö Photoshopissa ei onnistu.

Ratkaisu

Poista Photoshopin asennus, poista Photoshop-sovelluskansio ja asenna tuote uudelleen.

1. Poista Photoshop CC valitsemalla Photoshopin sovelluskansiosta asennuksen poisto-ohjelma. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää Ohjelmat ja toiminnot -ohjauspaneelia (Windows 7) tai Ohjelmat > Poista asennettu ohjelma -ohjauspaneelia (Windows 8).
  2. Siirry kansioon Program Files/Adobe tai Program Files (x86)/Adobe.
  3. Poista kansio ”Adobe Photoshop CC (64 Bit)” tai ”Adobe Photoshop CC”.
  4. Asenna Photoshop uudelleen ja päivitä se.

Lisätietoja

Photoshop ja laajennukset

Muun valmistajan laajennukset: Ennen kuin kopioit muiden valmistajien laajennuksia vanhasta Photoshop-versiosta uuteen, tarkista laajennuksen valmistajan sivuilta, että laajennukset ovat yhteensopivia Photoshopin uuden version kanssa. Asenna muiden valmistajien laajennukset näiden omilla asennusohjelmilla.

Photoshopin mukana toimitetut laajennukset: Älä koskaan kopioi Photoshopin mukana toimitettuja laajennuksia yhdestä Photoshop-versiosta toiseen, sillä ne eivät ole yhteensopivia.

Jos haluat lisätietoja Photoshopin laajennuksista, katso TechNote Ladattava sisältö (liitännäiset)

Asennusohjelman lokitiedoston lähettäminen Adobelle

Ota yhteyttä Adoben tekniseen tukeen kirjoittamalla sivulle feedback.photoshop.com/photoshop_family, niin saat ohjeet asennusohjelman lokitiedostojen lähettämisestä Adobelle.

Lokitiedostot sijaitsevat seuraavissa kansioissa:

• 32-bittinen Windows-käyttöjärjestelmä: \Program Files\Common Files\Adobe\Installers
\• 64-bittinen Windows-käyttöjärjestelmä: \Program Files(x86)\Common Files\Adobe\Installers

Lokitiedoston nimessä on tuotteen nimi ja asennuspäivä sekä pääte .log.gz. Pääte .gz ilmaisee, että tiedostomuoto on pakattu.