Virhe: ”Yksi tai useampia tiedostoja ... puuttuu” Photoshopia käynnistettäessä

Kun käynnistetään Adobe Photoshop CS6, tulee virheviesti: ”Adobe Application Support -kansiosta puuttuu yksi tai useampia tiedostoja, joita tarvitaan Photoshopin suorittamisessa."

Ratkaisu

Poista Photoshop CS6:n asennus käyttämällä Applications/Adobe Photoshop CS6 -kansiossa olevaa asennuksen poisto-ohjelmaa. Asenna sitten Photoshop CS6 uudelleen.

Lisätietoja

Virhe voi ilmetä, kun jokin seuraavista on tapahtunut:

• Olet Photoshop CS6.n asentamisen jälkeen asentanut aikaisemman version.
  • Olet poistanut Photoshopin version käyttämättä asennuksen poisto-ohjelmaa.
  • Olet siivonnut tietokonetta poistamalla manuaalisesti tiedostoja, ja olet vahingossa poistanut Photoshopin tarvitseman tiedoston.