Tiedoston tiedot -valintaikkuna avautuu hitaasti, lakkaa vastaamasta tai siinä ei näy Raw-metatietoja

Ongelmat

Kun käytät Tiedosto> Tiedoston tiedot tietyille Photoshopin tiedostoille, huomaat yhden tai useamman seuraavista ongelman oireista:

• Tiedoston tiedot -valintaikkuna on hidas avata tai se lakkaa vastaamasta.
  • Photoshopissa näkyy varoitus, että Raw-metatietoja ei voi näyttää, sisältö liian suuri'.
  • Raw-tiedoissa on liikaa 'photoshop: DocumentAncestors’ -merkintöjä.

Kun tiedostoa tai päivityksiä älykkäisiin objekteihin tallennetaan, prosessi juuttuu 99 prosenttiin

• Photoshop ei vastaa tehtävienhallinnassa ja kun Photoshopin yrittää pakottaa sulkeutumaan, näyttöön ilmestyy virhe: Tehtävää ei voitu suorittaa. Käyttö estetty

Käyttöjärjestelmät

Windows ja macOS

Ratkaisu

Ongelma johtuu tiedoston metatietojen  'photoshop:DocumentAncestors'-merkinnöistä.

Huomautus:

Adobe tarjoaa tämän käyttäjän toimittaman käsikirjan sellaisenaan, eikä sitä ole testattu laajasti. Käyttö on omalla vastuullasi.

Lähde:  https://community.adobe.com/t5/photoshop/inflated-jpg-file-size-photoshop-document-ancestors-metadata/td-p/8055434?page=1#8511978, toimittanut iamwickedtall.

Voit korjata tämän ongelman poistamalla ylimääräisen 'photoshop: DocumentAncestors' XMP-merkinnän käyttämällä alla olevaa komentosarjaa.

1. Lataa liitetty removePhotoshopDocumentAncestors.zip-tiedosto alle ja pura se.

Lataa

2. Kun ongelmallinen tiedosto tai älykäs objekti on avattu Photoshopissa muokkaamista varten, vedä ja pudota removePhotoshopDocumentAncestors.jsx -tiedoston komentosarja avoimeen dokumenttiin.

3. Tallenna tiedosto tai älykäs objekti.