Kun käytät Tiedosto> Tiedoston tiedot tietyille Photoshopin tiedostoille, huomaat yhden tai useamman seuraavista ongelman oireista:

• Tiedoston tiedot -valintaikkuna on hidas avata tai jäätyy.
  • Photoshopissa näkyy varoitus ' Ei voida näyttää raakametatietoja, sisältö liian suuri'.
  • Raakatiedoilla on liian suuri määrä 'photoshop: DocumentAncestors’ -merkintöjä.

Käyttöjärjestelmät

Windows ja macOS

Tilapäisratkaisu

Voit korjata tämän ongelman poistamalla ylimääräisen 'photoshop: DocumentAncestors' XMP-merkinnän käyttämällä alla olevaa komentosarjaa.

Huomautus:

Adobe tarjoaa tämän käyttäjän toimittaman käsikirjan sellaisenaan, eikä sitä ole testattu laajasti. Niiden käyttö on omalla vastuullasi.

Lähde: https://forums.adobe.com/message/8511978#8511978 toimittanut iamwickedtall.

Voit korjata tämän ongelman poistamalla ylimääräisen 'photoshop: DocumentAncestors' XMP-merkinnän käyttämällä alla olevaa komentosarjaa.

1. Lataa liitetty removePhotoshopDocumentAncestors.zip-tiedosto alle ja pura se.

Lataa

2. Kun ongelmallinen asiakirja on avattu Photoshopissa, vedä ja pudota removePhotoshopDocumentAncestors.jsx -komentosarjatiedosto avoimeen asiakirjaan.