Photoshop CC on juuttunut käsityökaluun.

Huomautus:

(Vain macOS) Jos käsityökalu jumiutuu käytettäessä Sulata-suodinta, Tallenna Webiä varten -toimintoa tai Camera Raw -laajennusta, etsi ratkaisua tästä TechNote-julkaisusta

Käyttöjärjestelmät

Windows 10, macOS 10.12 (Sierra) ja uudemmat versiot

Ratkaisu 1: Poista virustorjuntaohjelma käytöstä

Jos tietokoneeseesi on asennettu virustorjuntaohjelmistoja, kuten Avast tai Webroot, poista ne käytöstä. Katso ohjeet ohjelmiston valmistajan ohjeista.

Ratkaisu 2: Palauta selainasetukset ja poista selainlaajennukset käytöstä

Internet-selaimet, kuten Safari ja Mozilla Firefox, ja asennetut muiden valmistajien selainlaajennukset voivat häiritä Photoshopin toimintoja.

• Palauta selaimen asetukset oletusasetuksiin.
  • Poista kaikki selainlaajennukset käytöstä.

Katso ohjeet selaimen valmistajan ohjeista.

Ratkaisu 3: Poista muiden valmistajien sovellukset, apuohjelmat ja ohjaimet käytöstä

Joskus muiden valmistajien laajennukset ja apuohjelmat voivat häiritä Photoshopin toimintaa.

Asiakkaat ovat ilmoittaneet tästä ongelmasta, kun Photoshopia käytetään muiden valmistajien sovellusten, apuohjelmien ja ohjainten kanssa.

• 1Password: Poista apuohjelma käytöstä tai poista sen asennus.
  • Evoluent Mouse Manager: Poista apuohjelma käytöstä tai poista sen asennus.
  • Spotify: Sulje sovellus tai poista sen asennus. Lopeta lisäksi tietokoneen tarpeettomat sovellusprosessit, jotka ovat käynnissä taustalla.
  • Mail-sovellus: Poista sovellus käytöstä tai poista sen asennus.

Ratkaisu 4: Muokkaa kosketus- tai ohjauslevyn asetuksia

Jos käytät kannettavaa Windows-tietokonetta, muokkaa seuraavia kosketuslevyasetuksia:

• Valitse kosketuslevyn asetus Ei viivettä tai Minimiviive. Katso ohjeita tästä hyödyllisestä lähteestä.
  • Poista kämmenen tunnistus käytöstä.

Ratkaisu 5: Päivitä Wacom-piirtopöydän ohjain ja palauta Wacomin oletusasetukset

Varmista, että viimeisin Wacom-ohjain on asennettu ja palauta asetukset tehdasasetuksiin.