Adobe on löytänyt seuraavat yhteensopivuusongelmat, kun Photoshop CC 2015:tä käytetään yhdessä Mac OS 10.11:n (El Capitanin) kanssa.

Suosittelemme, että asiakkaat suorittavat omat testinsä tuotantoon käyttämättömässä osiossa varmistaakseen, että uusi käyttöjärjestelmä toimii heidän nykyisen laitteistojensa ja ohjaintensa kanssa.

Jos kohtaat ongelmia, joita ei ole vielä dokumentoitu, ilmoita niistä palautesivustossamme.

Tunnetut ongelmat

Piirtotoimintojen viiveet, jotka vaikuttavat sovelluksen eri toimintoihin, muun muassa skaalaavaan zoomaukseen, työkalupalkin paikkoihin ja avattavien luetteloiden koon muuttamiseen

Piirtotoiminnoissa on sovelluksen eri alueisiin vaikuttavia tunnettuja viiveitä, jotka vaikuttavat muun muassa

• skaalaavaan zoomaukseen
  • työkalupalkin alipaikkojen käyttöön
  • avattavien luetteloiden koon muuttamiseen.

Olemme ongelman tilapäiseksi kiertämiseksi luoneet laajennuksen.

Asenna OSXCompatibility-laajennus:

1. Lopeta Photoshop.

2. Lataa OSXCompatibility-laajennuspaketti (versio 1.0.11):

Lataa

3. Kun olet ladannut edellä mainitun OSXCompatibility-laajennuspaketin, pura se kaksoisnapsauttamalla sitä. Pura kaikki tiedostot tarvittaessa.

4. Kopioi tiedosto OSXCompatibility.plugin Photoshopin sovelluskansion Plug-ins-kansioon:

Applications/Adobe Photoshop [Photoshop_versio]/Plug-ins

5. Käynnistä Photoshop uudelleen.

Insinööriryhmämme tekee yhteistyötä Applen kanssa korjatakseen ongelman perimmäisen syyn mahdollisimman pian.

Kuva muuttuu mustaksi Kuvakoko-komentoa käytettäessä

Kun suoritat Kuvakoko-komennon, Kuvakoko-valintaikkunan esikatselukuva muuttuu mustaksi tai dokumentti muuttuu mustaksi komennon suorittamisen jälkeen.

Ratkaisu 1:

Päivitä Mac OS X versioon 10.11.1.