Adobe on havainnut seuraavat yhteensopivuusongelmat, kun Photoshopia käytetään macOS 10.12 (Sierra) -käyttöjärjestelmässä.

Adobe suosittelee käyttäjiä testaamaan käyttöjärjestelmän itse muussa kuin tuotantokäyttöön tarkoitetuissa levyosiossa ja varmistamaan, että uudet käyttöjärjestelmät toimivat käytössä olevien laitteiden ja ohjaimien kanssa.

Jos kohtaat ongelmia, joita ei ole vielä dokumentoitu, ilmoita niistä palautesivustossamme.

Tunnetut ongelmat

Versiot, joihin tämä vaikuttaa Photoshop CC 2015.5 ja aiemmat versiot
Käyttöjärjestelmä macOS 10.12 Sierra

Adobe on havainnut seuraavat yhteensopivuusongelmat, kun Photoshop CC 2015.5 -versiota ja aiempia versioita käytetään macOS 10.12 (Sierra) -käyttöjärjestelmässä.

Tulostus macOS Sierrassa aiheuttaa kaatumisen joitakin tulostimia ja laitteita käytettäessä

Teknikkomme kehittävät ratkaisua tuleviin päivityksiin.

Tilapäisratkaisut:

• Tulosta Lightroomista
  • Pidä nykyinen Mac OS X -käyttöjärjestelmäversio käytössä ÄLÄKÄ päivitä macOS 10.12 (Sierra) -versioon ennen kuin päivitys on julkaistu.

Ratkaisut

• Joidenkin tulostimien osalta ohjaimen ajantasaisuuden varmistaminen ratkaisee vakausongelmat. Huomautus: Pelkkä ohjaimen päivittäminen ei ehkä riitä. Poista ohjain, poista tulostin, asenna uusin ohjain ja asenna sitten tulostin. Lisätietoja vianmäärityksestä OS X -käyttöjärjestelmässsä on seuraavissa Applen ohjeissa: http://support.apple.com/en-us/HT201539

MacOS Sierran näppäinyhdistelmä Cmd+Välilyönti käynnistää sekä Sirin että zoomaustyökalun

Käyttöliittymän uudelleenpiirto-ongelma vedettäessä valintaikkunoiden ja ruutujen vierityspalkkeja

Tilapäisratkaisu: Pidä hiiren osoitinta vieritettävän alueen kohdalla ja käytä ruudun vierittämiseen hiiren pyörää tai piirtolevyä vierityspalkin napauttamisen ja vetämisen sijasta.

Teknikkomme kehittävät ratkaisua tuleviin Photoshop CC -päivityksiin.

Selaimessa esikatselu ei toimi verkkotallennuksessa

Tilapäisratkaisu: Tallenna kuvat tai HTML-tiedostot verkosta ja avaa ne Finderista haluamaasi selaimeen.

Teknikkomme kehittävät ratkaisua tuleviin Photoshop CC -päivityksiin.