Tässä artikkelissa on tiedot tunnetusta yhteensopivuusongelmasta, joka voi ilmetä käytettäessä Photoshop CC:tä macOS 10.13 (High Sierra) -käyttöjärjestelmässä, ja ratkaisut tämän ongelman välttämiseen.

Adobe on havainnut seuraavan yhteensopivuusongelman, kun Photoshopia käytetään macOS 10.13 (High Sierra) -käyttöjärjestelmässä.

Adobe suosittelee, että käyttäjät päivittävät sovelluksensa Photoshop CC 2017 -versioon ennen kuin he päivittävät käyttöjärjestelmänsä macOS 10.13 (High Sierra) -versioon. Vanhempia Photoshop CC -versioita ei ole suunniteltu eikä riittävästi testattu macOS Sierra -käyttöjärjestelmää varten. Lisäksi suosittelemme, että asiakkaat suorittavat omat testinsä tuotantoon käyttämättömässä osiossa varmistaakseen, että uusi käyttöjärjestelmä toimii heidän nykyisten laitteistojensa ja ohjaintensa kanssa (tulostus jne.). Käyttäjät haluavat mahdollisesti säilyttää tietokoneillaan vanhemman käyttöjärjestelmäversion, joka on yhteensopiva aiempien ohjelmistoversioiden kanssa.

Jos kohtaat ongelmia, joita ei ole vielä dokumentoitu, ilmoita niistä palautesivustossamme.

Versiot, joita asia koskee

Versiot, joihin tämä vaikuttaa Photoshop CC 2017 ja aiemmat versiot
Käyttöjärjestelmä macOS 10.13 High Sierra

Adobe on havainnut seuraavan yhteensopivuusongelman, kun Photoshop CC 2017 -versiota ja aiempia versioita käytetään macOS 10.13 (High Sierra) -käyttöjärjestelmässä.

Ongelma koko näytön tilassa, kun Dock on näkyvissä

Photoshop-asiakirjaikkuna ei laajennu koko näytön tilaan, kun macOS-käyttöjärjestelmän Dock on näkyvissä. Ongelma ei ilmene, kun Dockin tilaksi on asetettu Automaattinen piilottaminen ja näyttäminen.

1. Lopeta Photoshop.

2. Lataa OSXCompatibilityPlug-in.zip-tiedosto tietokoneellesi.

Lataa

3. Kun olet ladannut edellä mainitun OSXCompatibility-laajennuspaketin, pura se kaksoisnapsauttamalla sitä. Pura kaikki tiedostot tarvittaessa.

4. Kopioi tiedosto OSXCompatibility.plugin Photoshopin ohjelmakansion laajennuskansioon:

Applications/Adobe Photoshop [Photoshop_versio]/Plug-ins

5. Käynnistä Photoshop uudelleen.

Insinööriryhmämme tekee yhteistyötä Applen kanssa korjatakseen ongelman perimmäisen syyn mahdollisimman pian.