Photoshop kaatuu, kun käytät 3D-toimintoja Intel HD -videokortilla varustetulla tietokoneella.

Ongelma saattaa liittyä tiettyihin videokortteihin. Tilapäisratkaisuna voit laittaa Photoshopin käyttämään Shader Model -ohjelmiston aikaisempaa versiota. Asenna sitä varten alla oleva CS6_shaders.txt-tiedosto.

Lataa

Huomautus: Purkamisen yhteydessä syntyvä tiedosto toimii evästeenä ja on siten nolla bittiä.

1. Sulje Photoshop.

2. Lataa CS6_shaders.txt.zip-tiedosto.

3. Pura tiedosto kaksoisnapsauttamalla sitä.

4. Kopioi CS6_shaders.txt-tiedosto Adobe Photoshop CC 2014 -kansioon.

Photoshop-kansion oletussijainnit ovat:

• Mac OS: /Ohjelmat/Adobe Photoshop CC 2014/
  • Windows: Ohjelmatiedostot/Adobe/Adobe Photoshop CC 2014/
5. Käynnistä Photoshop uudelleen ja suorita kaatumiseen johtaneet vaiheet.