Ongelma: ”MSVCP110.dll-tiedostoa ei löydy” -virhe Photoshop- tai Photoshop Elements -ohjelmassa.

Yritettäessä käynnistää Photoshop tai Photoshop Elements näyttöön tulee seuraava virheilmoitus:

”Sovelluksen käynnistäminen ei onnistu, koska MSVCP110.dll ei löytynyt. Uudelleenasentaminen saattaa korjata ongelman.”

Ratkaisu

Selvitä Googlelta Nik-liitännäisten suora latauslinkki ja asenna uudet liitännäiset sen avulla.

Lisätietoja

Ongelma alkoi, kun Googlen Nik-liitännäisten automaattinen päivitys julkaistiin. Asiakkaat havaitsivat, että liitännäispäivitysten lataaminen suoraan ja asentaminen manuaalisesti ratkaisi ongelman.