Opi ratkaisemaan Photoshop.exe-tiedoston järjestelmävirhe käynnistettäessä – Ohjelmaa ei voi käynnistää, koska D3DCOMPILER_47.dll puuttuu tietokoneesta.

Ongelma

Kun käynnistät Photoshop CC:n (20.0), se näyttää ilmoituksen Photoshop.exe – Järjestelmävirhe :

Ohjelmaa ei voi käynnistää, koska D3DCOMPILER_47.dll puuttuu tietokoneesta. Yritä korjata ongelma asentamalla ohjelma uudelleen.

Photoshop.exe-järjestelmävirheen ilmoitus
Photoshop.exe-järjestelmävirheen ilmoitus

Tuoteversiot, joita asia koskee

Photoshop CC (versio 20.0)

Käyttöjärjestelmä

Windows 7

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Asenna Microsoftin päivitys D3DCompilerille

Asenna D3DCompiler-päivitys Microsoftin tukisivun artikkelin avulla: https://support.microsoft.com/fi-fi/help/4019990/update-for-the-d3dcompiler-47-dll-component-on-windows .

Kun olet asentanut päivityksen, käynnistä tietokone uudelleen.

Käynnistä Photoshop CC 2019 ja tarkista, ratkesiko ongelma. Jos ongelma ei ratkea, suorita kohdassa Ratkaisu 2 mainitut vaiheet.

Ratkaisu 2: Kopioi d3dcompiler_47.dll ’Adobe Photoshop CC 2019’ -kansioon

1. Siirry Resurssienhallinnassa kohtaan:

C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2019\Required\Plug-ins\Spaces.

2. Kopioi tämän polun päästä tiedosto d3dcompiler_47.dll.

3. Liitä kopioitu tiedosto kohtaan C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2019\.

4. Käynnistä tietokone uudelleen ja käynnistä Photoshop.