Photoshopia ei voi käynnistää, koska D3DCOMPILER_47.dll puuttuu

Opi ratkaisemaan Photoshop.exe-tiedoston järjestelmävirhe käynnistettäessä – Ohjelmaa ei voi käynnistää, koska D3DCOMPILER_47.dll puuttuu tietokoneesta.

Ongelma

Kun käynnistät Photoshop CC:n (20.0), se näyttää ilmoituksen Photoshop.exe – Järjestelmävirhe :

Ohjelmaa ei voi käynnistää, koska D3DCOMPILER_47.dll puuttuu tietokoneesta. Yritä korjata ongelma asentamalla ohjelma uudelleen.

Photoshop.exe-järjestelmävirheen ilmoitus
Photoshop.exe-järjestelmävirheen ilmoitus

Tuoteversiot, joita asia koskee

Photoshop CC (versio 20.0)

Käyttöjärjestelmä

Windows 7

Ratkaisut

Asenna D3DCompiler-päivitys Microsoftin tukisivun artikkelin avulla: https://support.microsoft.com/fi-fi/help/4019990/update-for-the-d3dcompiler-47-dll-component-on-windows .

Kun olet asentanut päivityksen, käynnistä tietokone uudelleen.

Käynnistä Photoshop CC 2019 ja tarkista, ratkesiko ongelma. Jos ongelma ei ratkea, suorita kohdassa Ratkaisu 2 mainitut vaiheet.

1. Siirry Resurssienhallinnassa kohtaan:

C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2019\Required\Plug-ins\Spaces.

2. Kopioi tämän polun päästä tiedosto d3dcompiler_47.dll.

3. Liitä kopioitu tiedosto kohtaan C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2019\.

4. Käynnistä tietokone uudelleen ja käynnistä Photoshop.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa