CEPHtmlEngine.exe – ei levyä -virheen ratkaiseminen avattaessa tiedostoa Photoshop CC:ssä

Ongelma

Kun Photoshop käynnistetään Windows-tietokoneella CEPHtmlEngine.exe – ei levyä -virhevalintaikkuna, jossa näytetään viesti ”Asemassa ei ole levyä. Aseta levy asemaan D:”.

Ei levyä -virhe Photoshopissa
Photoshopissa ilmenee CEPHtmlEngine.exe – ei levyä -virhe Windows-järjestelmässä

Käyttöjärjestelmä

Windows 7, 10

Tilapäisratkaisu

Ongelman voi ratkaista seuraavasti:

1. Sulje virheikkuna napsauttamalla CEPHtmlEngine.exe – ei levyä -valintaikkunassa Peruuta.

2. Avaa rekisterieditori.

Paina Windows + R -näppäinyhdistelmää tai valitse Käynnistä > Suorita. Kirjoita Suorita-valintaikkunaan regedit ja valitse OK.

3. Siirry rekisterieditorissa kohtaan
    Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Windows

4. Kaksoisnapsauta kohtaa ErrorMode.

Rekisterieditorissa noudatettavat vaiheet
  5. Muuta Muokkaa DWORD (32-bittinen) -arvoa -valintaikkunan Arvotiedot-kenttä arvosta 0 arvoon 2.

Muokkaa DWORD-arvoa (32-bittinen) -valintaikkuna
    Muokkaa DWORD-arvoa (32-bittinen) -valintaikkuna
  6. Käynnistä Photoshop CC uudelleen työstääksesi tiedostoa.