Kun käytät Photoshopia tililtä, jolla ei ole järjestelmänvalvojan oikeuksia, Photoshop tarvitsee lukuoikeuden tiettyihin järjestelmätason kansioihin ja luku/kirjoitusoikeuden tiettyihin käyttäjätason kansioihin.

Huomautus: Asennukseen tarvitaan käyttäjätili, jolla on täydet järjestelmänvalvojan oikeudet.

Luku/kirjoitusoikeus tarvitaan jokaisen sellaisen ei-käynnistyslevyn juurikansioon, joka on määritelty Photoshopin Asetuksissa työlevyksi.

Luku/kirjoitusoikeus tarvitaan kaikkiin kansioihin, joihin olet tallettanut tiedostoja.

Luku/kirjoitusoikeus tarvitaan näihin käyttäjätason kansioihin:

Lukuoikeus tarvitaan näihin järjestelmätason kansioihin:

• Mac OS: Järjestelmän Kirjasto-kansio ja Ohjelmat-kansio.

Huomautus: Järjestelmäkirjasto-kansio on eri asia kuin Käyttäjien Kirjasto-kansio

1. Valitse Siirry > Tietokone.

2. Mene Macintosh HD > Järjestelmä > Kirjasto.

• Windows: Program Files -kansio (64-bittiset ohjelma-asennukset), tai Program Files (x86) -kansio (32-bittiset ohjelma-asennukset).