Adobe Photoshop CS4-, Adobe Bridge CS4- ja Camera Raw -sovelluksissa näkyy yhden sijasta kolme kohdistinta.

Yksityiskohta

Windowsin tekstin DPI-koko on asetettu arvoon 150%.

Ratkaisu: Muuta Windowsin tekstikoko arvoon 149% tai 151%.

Tekstikoon muutos:

1. Valitse Käynnistä > Ohjauspaneeli > Ulkoasu ja mukauttaminen > Näyttö.
  2. Valitse Määritä mukautettu tekstin koko (DPI) vasemman paneelin valikossa.
  3. Kirjoita 149 tai 151 Skaalaa suhteessa normaalikokoon (prosentteina) -kenttään.
  4. Paina Enter ja valitse OK.
  5. Kirjaudu ulos ja takaisin sisään saattaaksesi asetuksen voimaan.