Photoshop CS6 -sovelluksen päivitykset versioon 13.1.x tai uudempaan versioon eivät ole näkyvissä kun valitaan Ohje > Päivitykset.

Huomautus: Sinun on oltava Creative Cloud -jäsen voidaksesi asentaa ja päivittää Photoshop CS6 -version 13.1.

Ratkaisu

Poista Photoshop CS6 käytöstä ja poista sen asennus, ja asenna sitten Photoshop CS6:n Creative Cloud -versio. Lisensoi se Adobe ID:lläsi.

1. Valitse Ohje > Poista aktivointi Photoshop CS6:ssa.
  2. Valitse Poista aktivointi ja sulje Photoshop.
  3. Aja Adobe Photoshop CS6 -asennuksen poisto-ohjelma Photoshop CS6:n sovelluskansiossa.
  4. Kun asennus on poistettu, katso lisätietoja kappaleesta ”Lataa edelliset versiot” ohjeessa Creative Cloud ‑sovellusten lataus ja asennus.
  5. Valitse Apps ja napsauta Photoshop CS6:n alla Lataa. Tämä vaihe lataa ja asentaa Photoshop CS6 -sovelluksen.
  6. Avaa Photoshop, kun asennus on valmis. Valitse pyydettäessä Lisensoi ohjelma, ja kirjaudu sisään käyttäen Adobe ID:täsi.
  7. Lopeta Photoshop.
  8. Avaa Photoshop uudelleen.
  9. Asenna 13.1.2-päiivitys valitsemalla Ohje > Päivitykset.