Photoshop går ned, når der vælges mørkt tema kun for menuer og Dock vha. en terminal-kommando

Problem

Hvis du har brugt en terminal-kommando til kun at aktivere Mørkt tema for menuer og Dock i macOS, kan denne indstilling medføre nedbrud af Photoshop og andre programmer.

Operativsystem

macOS 10.14 eller nyere

Løsning

Følg instruktionerne for at vende tilbage til fuldt mørkt tema i mojave:

1. Start Terminal (i /Programmer/Hjælpeprogrammer). Indtast følgende kommando:

$ defaults delete -g NSRequiresAquaSystemAppearance
  2. Genstart din Mac-computer.