Photoshop går ned, når der vælges mørkt tema kun for menuer og Dock i macOS Mojave vha. en terminal-kommando.

defaults write -g NSRequiresAquaSystemAppearance -bool Yes

Denne indstilling kan få Photoshop og andre programmer til at gå ned.

Operativsystem

macOS Mojave

Løsning

Problemet kan løses ved at følge nedenstående trin til at gendanne det fulde mørke tema i Mojave.

1. Start Terminal (i /Programmer/Hjælpeprogrammer). Indtast følgende kommando:

defaults delete -g NSRequiresAquaSystemAppearance
  2. Genstart din Mac-computer.