MSVCR120.dll mangler på Windows 7 med Adobe Photoshop CC 2015.

Problem:

Filen MSVCR120.dll mangler, når du forsøger at starte Photoshop CC 2015

Løsning

Photoshop CC 2015 kræver Windows 7 Service Pack 1 eller nyere. For yderligere oplysninger seSystemkrav for CC 2015

Installér Windows 7 Service Pack 1 fra Windows Update eller fra dette link: Sådan installerer du Windows 7 (SP1)