Photoshop CC (2014) bryder ned, når du afslutter. Du arbejdede med Typer, Pensler, Mønstre eller Forudindstillinger til værktøj.

Løsning

Dette problem er under efterforskning. Brug de midlertidige løsninger herunder, indtil der offentliggøres en løsning.

Løsning 1: Gem dine forudindstillinger, og udskift derefter typerne med standardsættet.

1. Vælg Rediger > Forudindstillinger > Styring af forudindstillinger i Photoshop.
  2. Vælg en type forudindstillinger, som f.eks. Pensler.
  3. Klik på en af forudindstillingerne, og klik på knappen Gem sæt.
  4. Navngiv sættet, og klik på Gem.

Bemærk:

Det er bedst at gemme forudindstillingerne på standardplaceringerne:

• Mac OS: Brugere/[Brugernavn]/Bibliotek/Programsupport/Adobe/Adobe Photoshop CC 2014/Forudindstillinger/
  • Windows:  Brugere\[brugernavn]\AppData\Roaming\Adobe\Adobe Photoshop CC 2014\Forudindstillinger\
Udfør disse trin for hver af dine forudindstillinger for Pensler, Mønstre, Typer og Forudindstillinger til værktøj.

Når der bliver udgivet en løsning på dette problem, kan du gå tilbage til Styring af forudindstillinger, vælge Indlæs og vælge de gemte forudindstillinger.

Løsning 2: Deaktiver Pensler, Mønstre, Typer og værktøj i Synkroniser indstillinger.

1. Åbn Synkroniser indstillinger i Photoshop:
    • Mac OS: Vælg Photoshop > Indstillinger > Synkroniser indstillinger.
    • Windows: Vælg Rediger > Indstillinger > Synkroniser indstillinger.
  2. I Synkroniser indstillinger skal du vælge Brugerdefineret i pop op-menuen Hvad skal synkroniseres i Avancerede indstillinger.
  3. Fjern markeringen ved Pensler, Mønstre, Typer og Forudindstillinger til værktøj.

Hvis tidligere anvendte forudindstillinger har dette problem, kan synkronisering af dem genskabe problemet.

Markér Pensler, Mønstre, Typer og Forudindstillinger til værktøj igen i Synkroniser indstillinger, når der er udgivet en løsning.

Løsning 3: Undlad at migrere forudindstillinger fra tidligere versioner.

Når trinnene ovenfor er udført, må dine indstillinger fra tidligere versioner ikke overføres, da det kan genskabe de forudindstillinger, der udløser dette problem.

Hvis du har fulgt trinnene ovenfor og stadig oplever gentagne nedbrud, efter programmet er lukket, kan du oprette en post med logfilen i brugerforummet (forums.adobe.com > Photoshop). Brug titlen "OSX Crash on quit: mutex_lock".