Føj en note til en transaktion

Når en transaktion er sendt, kan du vedhæfte en personlig note til den på siden Administrer. Denne note er synlig for den bruger, der har angivet den, og kan kun ses på siden Administrer under fanen Noter.

Eksempel på note på siden Administrer

Hurtige trin

1. Gå til siden Administrer.
  2. Klik én gang på en transaktion.
  3. Klik på fanen Noter nederst til højre på siden.
  4. Angiv en note i feltet.
  5. Klik på Gem note.

Trin for trin

1. Hvis du vil føje en note til en transaktion, skal du gå til siden Administrer, klikke én gang på en aftale for at vælge den og derefter klikke på fanen Noter til højre på siden.

Gå til fanen Noter
  2. Skriv en note i feltet, og klik på Gem note.

Gem note
  3. Aftaler med noter har et lille noteikon til venstre for aftaledatoen på siden Administrer.

Eksempel på noteikonet

Bemærk:

Hvis du sletter teksten i notefeltet og klikker på knappen Gem note, slettes noten og ikonet for transaktionen.