Tekniske notifikationer

De tekniske Adobe Acrobat Sign-notifikationer står i rækkefølge nedenfor med den nuværende opdatering øverst og ældre versioner længere nede på siden.

Hvis du vil have besked om månedlige tekniske opdateringer, kan du tilmelde dig her >

[Vigtig] Den næste Adobe Acrobat Sign-version er planlagt til 13. september 2022

Dette vil være en mindre funktionsversion, der indeholder små funktionsforbedringer for brugere og administratorer samt løsninger til flere kunderapporterede problemer.

[Ny] Udrulningsplan for opdateret registrering af formularfelt

Først rapporteret: august 2022

Nuværende

Den funktion, der automatisk registrerer og placerer formularfelter i et miljø til forfattere af programmer, er ved at blive opdateret for at forbedre registreringsmetoden. I praksis vil brugerne bemærke, at feltregistreringsmeddelelsen er placeret i midten af den første side.

Efterfølgende sider kræver, at ikonet i øverste venstre hjørne skal klikkes for at placere felterne for den side.

field detection gump

Kundens implementering vil følge nedenstående tidsplan:

Opdaterede kunder  Opdateringsdato
Alle individuelle konti  1. september 2022
Kontoer på NA2-miljøet 15. september 2022
Kontoer på NA1-miljøet 29. september 2022

[Ny] Adobe Acrobat Sign Search-forbedringer

Først rapporteret: juli 2022

Nuværende

Søgefunktionaliteten, der bruges til at finde aftaler, bliver forbedret for at understøtte mere komplekse strengforespørgsler ved hjælp af speciel syntaks. Dokumentation for den forbedrede søgefunktionalitet er tilgængelig i hjælpedokumentationen online.

Den opgraderede søgefunktion er planlagt til at blive implementeret efter serviceniveau i løbet af anden halvdel af 2022.

Serviceniveau  Udgivelsesdato
 Udviklerkonti  22. juni 2022
 Team/Team-prøveversioner/Small business  19. juli 2022
 Individual
 16. august 2022
 Business/Business-prøveversioner  13. september 2022
 Enterprise/Enterprise-prøveversioner/Gratis konti  08. november 2022

Et link til dokumentationen for kontoens aktive version af søgning findes i programmet ved at klikke på informationsikonet ved siden af søgefeltet. Når en konto opgraderes til den nye søgefunktion, opdateres linket til at pege på den nye dokumentation:

Informationsikon ved siden af søgefeltet

[Ny] Planlagt supportophør af Microsoft Internet Explorer 11 og ældre Edge-browsere fra 1. december 2022

Først rapporteret: juni 2022

Nuværende

Inden 1. december 2022 vil Adobe Acrobat Sign ikke længere understøtte Microsoft Internet Explorer 11 eller Microsoft Edge Legacy på enhver side i programmet, inklusive modtagerens e-signaturside.

[Ny] Box.com-uploadmuligheden fjernes fra Send i massevis i november

Først rapporteret: juni 2022

Nuværende

I funktionsudgivelsen for november 2022 fjernes Box.com-uploadmuligheden fra Send i massevis-grænsefladen.

Box.com-uploadmulighed fjernes

Grænsefladeændringer i kundens Workflow Designer – november 2022

Først rapporteret: april 2022

Nuværende

November 2022-udgivelsen vil opdatere adgangspunkterne for brugere, der kan oprette og bruge brugerdefinerede arbejdsgange.

Fanebladet Workflows fjernes fra menuen Admin og erstattes med et faneblad Workflows øverst på siden og feltet Opret et workflow på siden Start. Begge de nye adgangspunkter åbner en ny side, som er dedikeret til at oprette og administrere de workflows, der er tilgængelige for brugeren.

Den nye side Dine workflows er designet i samme stil som siden Administrer, komplet med hurtige handlinger, der er tilgængelige, når du holder musen over en arbejdsgangspost.  Hurtige handlinger for workflow er:

• Åbn — Åbner workflowet i en visningstilstand.
  • Rediger — Åbner workflowet for at redigere egenskaberne. Kun tilgængelig for workflow-ejeren og administratorer, der har myndighed over den gruppe, workflowet er tildelt.
  • Kør — Udløser starten på workflowet, åbner den modificerede Send-side med de foruddefinerede indstillinger for workflowet.
Brugerdefineret Workflow Designer

Plan for udgivelse af Adobe Acrobat Sign, forhåndsudgivelsesbemærkninger og sandkassetilgængelighed

Først rapporteret: marts 2022

Nuværende

Udgivelsesplanen for Acrobat Sign er nu tilgængelig med detaljerede oplysninger om de forventede udgivelser for resten af 2022. I fremtiden vil Acrobat Sign komme med tre større opdateringer om året. For 2022 er disse udgivelser i april, juni og november.

Fra september 2022-versionen vil den komplette prerelease-dokumentation være tilgængelig otte uger før hver udgivelse (i juli 2022), der vil kunne ses på udgivelsesplanens side.

Kunder, der har adgang til Acrobat Sign-sandkassemiljøet, kan få adgang til den nye versionsfunktionalitet fire uger før udgivelse (i august 2022). Som nævnt begynder dette program med september 2022-versionen og fortsætter for alle efterfølgende produktionsudgivelser.

• Sandkassemiljøet vil bestå alle kvalitetssikringsprocedurer på samme kvalitetsniveau som det almindelige produktionsmiljø.
  • Sandkassen forventes at have 99,9 % tilgængelighed og vil benytte den samme statusside og afbrydelsesprocedurer som det almindelige produktionsmiljø.
  • Sandkassen vil udnytte den almindelige produktions-SLA og støtteproces til at lette rapporteringsproblemer.

Funktionsudgivelse: Acrobat Sign november 2022

Først rapporteret: marts 2022

Nuværende

Acrobat Sign kommer med en funktionsudgivelse, som er planlagt til begyndelsen af november 2022. Der forventes ingen nedetid under denne udgivelse

November 2022-versionen indeholder funktionsforbedringer for brugere og administratorer samt løsninger til flere kunderapporterede problemer.

Adobe Sign til Salesforce: besked om supportophør af version 19.x og 20.x

Først rapporteret: juni 2021 - opdateret:
november 2021

Nuværende

Support til Adobe Acrobat Sign for Salesforce v19.x og v20.x er udløbet pr. oktober 2021.

• Alle organisationer bør opgradere til mindst v21.5.11 snarest muligt.  Version 21.5.11 er en forudsætning for alle senere versioner og skal installeres, før der opgraderes til senere versioner.
  • Adgang til version 20.x og ældre er planlagt til at blive fuldstændig afbrudt i andet kvartal af 2022. Fortsat adgang til Adobe Acrobat Sign for Salesforce kræver, at en minimumsversion på 21.5.11 er installeret.

Integrationslivscyklussen er beskrevet her >

Bemærk:

Opgradering fra en version ældre end 21.5.11 kræver installation af 21.5.11-pakken før installation af den aktuelle pakke. Forsøger du at installere den aktuelle pakke, før 21.5.11 er på plads, kan resultatet være, at opdateringen slår fejl.

Bemærk følgende, når du opgraderer din Adobe Sign til Salesforce-integrationspakke:

• Afinstaller ikke din eksisterende Adobe Sign for Salesforce-pakke.
    • Afinstalleres pakken, medfører det tab af alle dine Adobe Sign-data i Salesforce.
  • Har du brugere i din Salesforce-org, som hører til flere Adobe Sign-konti, så kontakt din Adobe Client Success Manager eller Adobe Support, før du opgraderer.
  • Opgrader og test i dit Sandkassemiljø, før du opgraderer din produktionskonto.
    • Sørg for, at din mailadresse i sandkassemiljøet er den, du har adgang til, hvis du skulle få brug for at ændre mailen til din Adobe Sign-konto.
  • Sørg for, at indstillingen Lås sessioner til IP-adressen, de startede fra er deaktiveret. Konfigurer her: Konfiguration > Indstillinger > Sikkerhed > Sessionsindstillinger.
  • Gennemgå Adobe Sign for Salesforce - Opgraderingsvejledning for at afgøre, om der er indstillinger, du skal konfigurere manuelt.
    • Et antal nye funktioner/indstillinger tilføjes i hver version.  Disse nye funktioner kræver ofte en manuel opdatering af tjenestekonfigurationen for at vise deres brug.

Adobe Sign for Dynamics-ophørsbesked for version 9.3.x og ældre

Først rapporteret: juli 2021 – opdateret:
november 2021

Nuværende

Support til Adobe Acrobat Sign for Dynamics v9.3.x er udløbet pr. november 2021.

• Alle pakkeversioner skal opgraderes til den nyeste version så hurtigt som muligt.
  • Adgang til version 9.3.x og ældre er planlagt til at blive fuldstændig afbrudt i tredje kvartal af 2022.

Bemærk, at dette opgraderingskrav er en undtagelse til den normale livscyklus for integrationer på grund af arten af de opdateringer, der anvendes.

Ændring af domænenavn til AdobeSign.com

Først rapporteret: august 2019 – opdateret:
november 2021

Nuværende

Adobe ændrer domænenavnet for Adobe Sign-tjenesten til adobesign.com

Overgangen indledes i marts 2020-versionen for Free- og Individual-brugerkonti uden nogen påvirkning af kunder, der har købt andre abonnementer.

Se tabellen herunder for at få en opdateret plan over udrulningen af funktionen til dit kontoniveau.

Når det er aktiveret, vil kontoadministratorer have et nyt kontrolelement tilgængelige på fanen Kontomenu: Kontoindstillinger til at flytte til det nye domæne.

• Kontrolelementer aktiverer muligheden for at skifte til et nyt domænenavn
  • Kunder, der bruger eksplicit tilladte domæner, tredjepartsintegrationer eller brugerdefinerede programmer, vil kunne teste påvirkningen af det nye domænenavn på deres miljø
  • Se i FAQ for at finde ud af, om denne ændring vil påvirke dit miljø
  • Hvis der er konflikter eller fejl, kan du gå tilbage til echosign.com, uden at det påvirker nogen aftaler eller workflows

For konti, der er migreret til adobesign.com

• Det nye domæne rulles ud som en omdirigering fra hovedloginsiden
  • Omdirigeringer er ikke nødvendige for at få adgang til eksisterende aftaler
  • Eksisterende aftaler forbliver tilgængelige for alle parter fra det eksisterende domænenavn

Juni 2020

Migreringen af alle Free- og Individual-konti til adobesign.com-domænet bliver fuldført

Juli

Helt NYT Small Business- og Individual-konti klargøres med adobesign.com-domænet.

September

Helt NYT Team-konti klargøres med AdobeSign-domænet

Alle eksisterende Team-konti vil have en mulighed for at tilvælge det nye domæne. Administratorer kan tilgå kontrollen via kontomenuens grænseflade (via fanen Kontokonfiguration).

Oktober

Helt NYT Enterprise-konti klargøres med AdobeSign-domænet

Udrul gradvist muligheden for at tilvælge det nye domæne til eksisterende Enterprise-konti. Administratorer kan tilgå kontrollen via kontomenuens grænseflade (via fanen Kontokonfiguration).

December 2022

Kunder vil blive migreret til adobesign.com inden udgangen af december 2022.

På det tidspunkt fjernes muligheden for at skifte til echosign.com-domænet.

Flere ressourcer

Tidligere notifikationer

Kommende version: Adobe Acrobat Sign – 20. juli Version gennemført

Funktionsversionen er færdig, og alle funktioner er tilgængelige.

To nye webhooks tilføjet med versionen fra 14. juni

Først rapporteret: juni 2022

Fjernet fra aktuel liste: juli 2022

To nye webhooks er blevet tilføjet i versionen fra 14. juni:

• Aftalens udløbsdato opdateret (AGREEMENT_EXPIRATION_UPDATED) (kun tilgængelig via REST v6 API POST /webhooks) – udløses, når en aftales udløbsdato opdateres.
  • Aftaleunderskrivers navn ændret af underskriver (AGREEMENT_SIGNER_NAME_CHANGED_BY_SIGNER) – udløses, når en modtager ændrer sit navn ved underskrivelse til en anden værdi end det navn, der blev angivet, da aftalen blev oprettet.

Begge webhooks er tilgængelige.

Nyttelasten for de nye webhooks kan ses her >

Den klassiske Adgangskode-funktion fjernet fra tjeneste med juni 2022-versionen

Først rapporteret: maj 2022 – opdateret juni 2022

Fjernet fra aktuel liste: juli 2022

Adgangskode-funktionen er blevet fuldstændig fjernet fra Acrobat Sign-systemet med juni 2022-versionen, da den klassiske Administrer-side blev fjernet fra tjeneste.

Supportophør af Microsoft Internet Explorer 11 og ældre Edge-browsere fra 31. december 2021

Først rapporteret: april 2021

Fjernet fra aktuel liste: juni 2022

Inden 31. december 2021 vil Adobe Sign ikke længere formelt understøtte Microsoft Internet Explorer 11 eller Microsoft Edge Legacy-browsere. Vi anbefaler, at kunder ikke længere bruger Adobe Sign-programmet med disse browsere.  Efter 31. december 2021 kan kunder, der bruger disse browsere, have en forringet oplevelse, og nogle funktioner vil muligvis stoppe med at virke.

Modtagerens e-Sign-side bør fortsat virke korrekt i disse browsere for at undgå at forstyrre modtagerens workflows. Vi vil hjælpe med at gøre denne overgang så problemfri som muligt.

Nyt SSL-certifikat tilgængeligt —
Gælder fra 1. april 2022

Først rapporteret: februar 2022

Fjernet fra aktuel liste: juni 2022

Acrobat Sign har udgivet de nye SSL-certifikater om morgenen den 1. april 2022.
Der er ingen ændring af den offentlige nøgle, underliggende kryptografiske protokoller eller skema.

HANDLING KRÆVES

Brug af den offentlige nøgle

• Hvis du har brugerdefinerede integrationer med Acrobat Sign ved hjælp af enten SOAP eller REST API'er, og hvis nogen af disse integrationer har "fastgjort" den eksisterende offentlige nøgle, kræves der ingen handling.
  • Hvis du bruger Acrobat Sign's SSL-certifikater til SSO, eller hvis du fastgør selve certifikatet (eller bruger andre metoder), kan du finde de nye Acrobat Sign-certifikater i Adobe Acrobat Sign-systemkrav.
    • Hvis din SSO-konfiguration understøtter flere offentlige certifikater/kæder, kan du tilføje de nye certifikater nu og fjerne det gamle offentlige certifikat/kæde fra din konfiguration efter skiftet i april.
    • Hvis din SSO ikke understøtter flere offentlige certifikater/kæder, skal du synkronisere dit SSL-skift med Acrobat Sign den 1. april 2022.

De nye SSL-certifikater er nu aktive fra 1. april 2022.

Arkiverede notifikationer

Opført efter datoen, hvor meddelelsen blev fjernet fra den aktuelle meddelelsesliste – fra nyeste til ældst.