Indstil afsendelse og underskrivelse på flere sprog

Alle Adobe Sign-abonnementer lader både afsendere og underskrivere vælge blandt 34 sprog, inkl. engelsk, tysk, kinesisk, japansk, koreansk, fransk, spansk, italiensk, hollandsk og flere. Enterprise-abonnement lader også afsendere anmode om signaturer på disse sprog.

1. Gå til siden Konto som kontoadministrator, og klik på Kontosprog.

nave_to_account_language
  2. Hvis du vil ændre standardsproget for webprogrammet for brugerne i din konto, skal du vælge et sprog på rullelisten under Indstilling for kontosprog. Du kan også enten tillade eller nægte brugerne mulighed for at ændre sproget ved at markere denne indstilling.

account_languagepreferences
  3. Hvis du vil ændre det sprog, som underskriverne bruger ved underskrivelse, skal du vælge det ønskede sprog på rullelisten under Sprog ved underskrivelse. Du kan tillade eller nægte underskriverne mulighed for at ændre sproget ved underskrivelse ved at markere denne indstilling.

signing_language