Indstil afsendelse og underskrivelse på flere sprog

På det globale kontoniveau kan underskriverne udføre kontrakter på deres eget sprog, og afsenderne kan vælge mellem over 20 sprog. Adobe Sign Global understøtter engelsk, tysk, kinesisk, japansk, koreansk, fransk, spansk, italiensk, hollandsk mv.

Hurtige trin

1. Gå til siden Konto som kontoadministrator.
  2. Klik på Kontosprog.
  3. Vælg standardsproget for Adobe Sign-webprogrammet eller sproget til underskrivelse.
  4. Kontrollér, om brugerne eller underskriverne skal have mulighed for selv at indstille sproget.
  5. Klik på Gem ændringer.

Trin for trin

1. Gå til siden Konto som kontoadministrator, og klik på Kontosprog.

Nave To Account Language
  2. Hvis du vil ændre standardsproget for webprogrammet for brugerne i din konto, skal du vælge et sprog på rullelisten under Indstilling for kontosprog. Du kan også enten tillade eller nægte brugerne mulighed for at ændre sproget ved at markere denne indstilling.

Account LAnguage Preferences
  3. Hvis du vil ændre det sprog, som underskriverne bruger ved underskrivelse, skal du vælge det ønskede sprog på rullelisten under Sprog ved underskrivelse. Du kan tillade eller nægte underskriverne mulighed for at ændre sproget ved underskrivelse ved at markere denne indstilling.

Signing Language