Adobe Sign-funktionen til at skjule guidet navigation ved underskrivelse er tilgængelig på Enterprise-serviceniveauet

Funktionsbeskrivelse

Alle modtagere har som standard en guidet navigation, der fører alle modtagere til det næste tildelte felt.

Både pilen Start/Næste og den krævede felttæller (øverst til højre i vinduet) fører modtageren videre til det næste obligatoriske felt på formularen.

Normal Navigation

Ved at skjule skærmnavigationen tvinges modtageren til at rulle gennem den fulde tekst for at finde feltets placering og kan dermed ikke bare springe aftalens indhold over.

Når navigationen er fjernet, fjernes pilen Start/Næste, og den krævede felttæller øverst til højre viser tekst, der indikerer antallet af resterende obligatoriske felter, men fungerer ikke som et link til at flytte modtageren til det felt.

Hidden Navigation

Sådan bruges det

Afsendere skal ikke foretage sig andet.  Indstillingen styrer alle aftaler under kontoen/gruppen.

Underskrivere oplever enten guidet navigation eller ej, afhængigt af hvordan indstillingen er konfigureret:

• Alle (standard) – denne indstilling aktiverer guidet navigation for alle modtagere af aftalen
  • Intern – indstillingen Intern aktiverer kun guidet navigation for modtagere, der findes på din Adobe Sign-konto.
    • Bemærk, at brugere på din Adobe Sign-konto er forskellige fra brugere i din virksomhed.  Hvis en bruger skal betragtes som "intern", skal den pågældende brugers mail inkluderes som en bruger på din brugerliste. Brugerens status er ikke relevant.
  • Ekstern – kun eksterne modtagere har guidet navigation
    • Eksterne brugere omfatter alle mailadresser, der ikke er vist som en bruger på din Adobe Sign-konto.
  • Ingen – ingen modtagere har guidet navigation.

Aktivering og deaktivering

Funktionen Naviger modtagere gennem formularfelter, når de udfylder og underskriver aftaler er som standard aktiveret for alle modtagere på kontoen.

Kontoadministratorer kan konfigurere indstillingen ved at gå til Konto > Kontoindstillinger > Signaturindstillinger > Naviger modtagere gennem formularfelter, når de udfylder og underskriver aftaler

Gruppeniveauets indstillinger er tilladte og tilsidesætter kontoniveauets værdier for den gruppe.

Gruppeniveauets indstillinger er i øjeblikket ikke i grænsefladen, så hvis du ønsker gruppeniveauindstillinger installeret, skal du kontakte Adobe Sign Support.

NAv to Setting