Sørg for, at du holder private kundeoplysninger private, ved at bruge maskerede felter.

Maskerede felter bruges, når du ikke ønsker, at modtagerens følsomme oplysninger skal være synlige, når nogen ser dokumentet. Alle tegn i et maskeret felt vises som asterisker på den fuldførte PDF.

Det er dog vigtigt at bemærke, at maskerede feltdata ikke skjuler den faktiske værdi på eksporterede rapporter (leveret som .csv-filer).

Konfiguration af maskerede felter

1. Vælg fanen Datafelter (til venstre på skærmen i det nye oprettelsesmiljø)
  2. Træk og slip et Tekstfelt for at placere det som ønsket
  3. Dobbeltklik på tekstfeltet for at få vist feltegenskaber
  4. Markér afkrydsningsfeltet Maskerede feltdata
  5. (Valgfrit) Vælg godkendelsestype (f.eks. dato, CPR-nummer, telefon osv.)
  6. Klik på OK for at gemme feltegenskaberne

Gentag for så mange af de felter, du vil maskere

Sådan konfigurerer du feltet