Opret dit eksterne arkiv

Arkivér kopier af underskrevne aftaler til enhver mailadresse eller til Box og Evernote. Der sendes en kopi af den underskrevne og arkiverede mail enten til den mailadresse, du angav, eller den tjeneste, du konfigurerede.

Arkiver er perfekte til at opbevare sikkerhedskopier af sendte aftaler.

Eksternt arkiv: mailadresse

Hurtige trin

1. Som kontoadministrator skal du gå til siden Konto.
  2. Klik på Kontoindstillinger.
  3. Klik på Eksternt arkiv.
  4. Skriv den alternative mailadresse, som kopierne skal sendes til.
  5. Klik på Gem ændringer.

Trin for trin

1. Log på som kontoadministrator, gå til fanen Konto, og klik på Kontoindstillinger og Eksternt arkiv.

Archive
  2. Skriv den mailadresse, du vil bruge som arkiv, og klik på Gem ændringer.

Archive - Email

Eksternt arkiv: Box.com

Hurtige trin

1. Som kontoadministrator skal du gå til siden Konto.
  2. Klik på Kontoindstillinger.
  3. Klik på Eksternt arkiv.
  4. Klik på linket klik her ved siden af Box-logoet.
  5. Følg instruktionerne i pop op-vinduet.

Trin for trin

1. Hvis du vil oprette dit eksterne arkiv med din Box-konto, skal du logge på som kontoadministrator og gå til fanen Konto. Klik på KontoindstillingerEksternt arkiv, og klik derefter på linket klik her til højre for Box-logoet.

Archive -box
  2. Følg de Box-specifikke instruktioner i pop op-vinduet.

ext archive6

Eksternt arkiv: Evernote

Hurtige trin

1. Som kontoadministrator skal du gå til siden Konto.
  2. Klik på Kontoindstillinger.
  3. Klik på Eksternt arkiv.
  4. Klik på linket klik her ved siden af Evernote-logoet.
  5. Følg instruktionerne i pop op-vinduet.

Trin for trin

1. Hvis ud vil knytte din Evernote-konto til dit eksterne arkiv, skal du logge på som kontoadministrator og gå til siden Konto. Klik på KontoindstillingerEksternt arkiv, og klik derefter på linket klik her til højre for Evernote-logoet.

Archive - evernote
  2. Følg de Evernote-specifikke instruktioner i pop op-vinduet.

ext archive5