Opret en rapport

Adobe Document Cloud til virksomheder – Premium-konti kan køre en rapport på transaktioner, der sendes fra brugere på kontoen. Rapporten producerer forskellige grafer, der viser signaturprocenten og den gennemsnitlige signaturtid. Du kan også eksportere en CSV-fil med de rådata, der genereres fra rapporten.

Hurtige trin

1. Klik på Rapporter.
  2. Klik på Opret ny rapport.
  3. Indstil parametre for rapporten (se tredje sektion).
  4. Klik på Kør rapport.

Trin for trin

1. Hvis du vil generere en rapport, skal du klikke på fanen Rapporter og derefter klikke på Opret en ny rapport.

1. Create New Report
  2. Indstil forskellige parametre for at påvirke den endelige rapport, og klik på Kør rapport. Du kan finde kontoparametre i den næste sektion.

2. Run Report
  3. Siden med rapportresultater åbnes og vider oplysninger baseret på dine parametre.

3. Produced Report

Rapportparametre

Interval

Sektionen Interval gør det muligt at indsamle data fra foruddefinerede tidsramme eller et brugerdefineret datoområde.

01a - R

Brugere og grupper

Brugere og grupper gør det muligt at vælge specifikke brugere eller grupper, du vil indsamle data fra.

01b - R

Dokumenter

Dokumentområdet gør det muligt at specificere bestemte biblioteksdokumenter, der er sendt.

01c - R

Dokumentnavn

Denne indstilling gør det muligt at inkludere dele af dokumentnavnet i rapportsøgningen.

01d - R

Mega-underskriv

Vælg denne indstilling, hvis du vil inkludere Mega-underskriv-transaktioner i din rapport.

01e - R

Diverse rapportdata

De sidste fire indstillinger, der findes på siden, er til at redigere eller visuelt ændre den endelige rapport og relaterede grafer.

01f - R

Rapportdata og -indstillinger

Opdater rapport med aktuelle data

Dette link opdaterer rapporten, så den indeholder nylige transaktioner.

Update with current data link

Gem rapport

Gem rapport gør det muligt at gemme denne rapport. Du kan få adgang til den igen ved at klikke på fanen Rapporter.

Save Report

Del rapport

Denne indstilling gør det muligt at dele denne specifikke rapport med en mailadresse og inkludere en brugerdefineret meddelelse.

Share Report

Planlæg rapport

Planlæg rapport anvender den aktuelle rapports indstillinger til at indstille en automatisk, tilbagevendende rapport, der genereres dagligt, ugentligt eller månedligt. Du kan også vælge de modtagere, du vil sende den tilbagevendende rapport til.

Schedule Report

Eksportér rapportdata

Klik på Eksportér rapportdata for at downloade en CSV-fil med rådata, der er genereret i rapporten.

Bemærk:

Der er som standard ikke indeholdt i .CSV-rapportfilen. Hvis du vil eksportere feltdataene fra underskrevne aftaler, skal din kontoadministrator åbne en billet hos support.

Export Report Data

Udskriftsvenlig rapport

Den printervenlige rapport giver en version af rapporten, hvor forskellige grafer er fjernet, og der kun vises tal.

Printer FRiendly