Anvend en formularfeltskabelon i et dokument

Formularfeltskabeloner er genanvendelige lag af felter, der kan anvendes på ethvert dokument. Skabeloner er ideelle, hvis du har et feltlayout, der kan bruges til flere dokumenter, og eller hvis du har et dokument, der kan sendes på flere forskellige måder.

I lighed med biblioteksskabeloner kan formularfeltskabeloner redigeres og deles med din gruppe eller konto.

Hurtige trin

1. Konfigurer en transaktion ved at angive underskriverens mailadresse, vedhæfte et dokument og markere Vis og tilføj signaturfelter
  2. Klik på Næste
  3. I oprettelsesmiljøet med træk og slip skal du klikke på knappen Formularfeltskabelon øverst til venstre
  4. Vælg en Formularfeltskabelon fra rullemenuen Vælg skabelon med formularfelter.
  5. Angiv om nødvendigt den side, skabelonen skal starte på
  6. Klik på Anvend

Trin for trin

1. Konfigurer din transaktion:

• Angiv mailadressen til mindst én modtager
    • Vedhæft et dokument
    • Markér Vis og tilføj signaturfelter
    • Klik på knappen Næste.
    Send page
  2. I oprettelsesmiljøet med træk og slip skal du klikke på rullelisten Feltskabelon øverst til venstre.

3. Vælg en formularfeltskabelon i rullemenuen Vælg skabelon med formularfelter.

Select Template
  4. Angiv om nødvendigt den side, skabelonen skal starte på.

3. Set Template page
  5. Klik på Anvend for at indsætte feltskabelonerne

4. Click Apply